Mobile Vikings is een Belgische telecom aanbieder die aan zowel particulieren als aan bedrijven internet en gsm-abonnementen aanbiedt in België. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over Mobile Vikings.

Mobile Vikings in het kort

Over Mobile Vikings

 • Opgericht in 2008
 • Actief in heel België
 • Gebruikt het netwerk van Proximus
 • 4,4 / 5 op Trustpilot (3.078 reviews)

Aanbod Mobile Vikings

 • Internet abonnementen
 • Gsm-abonnementen met 5G
 • Herlaadkaarten
 • Packs met internet en mobiele telefonie

Tijdlijn Mobile Vikings

 1. 2008 - oprichting Mobile Vikings
 2. 2015 - overname door DPG Media
 3. 2020 - overname door de Proximus Groep

Prijzen Mobile Vikings

 1. CallMePower Telecom Awards 2024 - Beste gsm-abonnement (Mobile Vikings 30 GB)

Wie is Mobile Vikings?

Mobile Vikings is een telecom provider die sinds het najaar van 2022 onderdeel uitmaakt van de Proximus Groep, waarna het overstapte vanuit Unleashed NV.

Er worden door Mobile Vikings zowel gsm als internet abonnementen aangeboden aan particulieren en zakelijke klanten, zowel los als in een pack. Daarnaast kun je ook bij Mobile Vikings terecht voor een herlaadkaart of een data only simkaart.

Contactmogelijkheden Mobile Vikings

Met Mobile Vikings contact opnemen kun je telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om via enkele digitale manieren de Mobile Vikings klantendienst te bereiken.

 • Mobile Vikings telefoonnummer: +32 4 56 19 19 76 (1976 met een Mobile Vikings gsm nummer)
 • Mobile Vikings WhatsApp: +32 4 56 13 06 93
 • Mobile Vikings e-mail: [email protected]
 • Online chat op de website
 • Facebook Messenger
 • Twitter

Openingsuren van de klantendienst van Mobile Vikings

Met de telefonische klantendienst van Mobile Vikings contact opnemen kun je van maandag tot vrijdag van 8:00 - 17:00 doen. Via WhatsApp kun je van maandag tot zondag van 8:30 - 22:00 uur met een medewerker van Mobile Vikings praten.

Indien je per mail de Mobile Vikings klantendienst contacteert, zullen zij proberen om binnen één werkdag bij jou terug te komen.

Adres van Mobile Vikings

Het kantoor van Mobile Vikings bevindt zich in Hasselt.

Mobile Vikings NV
Kempische Steenweg 309/1
3500 Hasselt

Aanbod van Mobile Vikings

Je kunt bij Mobile Vikings zowel internet als gsm-abonnementen afsluiten, los en in een pack. Je hebt de keuze tussen twee internet abonnementen, waarbij er één met een kabelaansluiting is en één met een glasvezel aansluiting. Voor mobiele telefonie heb je bij Mobile Vikings meerdere opties. Allereerst kun je kiezen tussen vijf gsm-abonnementen. Ieder abonnement bevat onbeperkt sms'en en verschillen onderling in de hoeveelheid data en belminuten.

Het is daarnaast ook mogelijk om bij Mobile Vikings een herlaadkaart aan te schaffen, die je vervolgens met één van de vier herlaadtarieven opwaardeert. per herlaadtarief kun je kiezen tussen "Meer bellen" en "Meer data", op basis waarvan de prijs per MB en belminuut wijzigt. Je kunt met een herlaadkaart onbeperkt sms'en. Het is bovendien mogelijk om bij Mobile Vikings een simkaart met enkel mobiel internet aan te schaffen.

Beste internet en gsm pack

Mobile Vikings 30 GB: beste gsm-abonnement in 2024
Mobile Vikings 30 GB is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste gsm-abonnement.
Dit abonnement afsluiten kun je snel en eenvoudig via de
Mobile Vikings website doen.

Mobile Vikings 30 GB: beste gsm-abonnement in 2024
Mobile Vikings 30 GB is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste gsm-abonnement.
Dit abonnement afsluiten kun je snel en eenvoudig via de Mobile Vikings website doen.

Hoe kun je bij Mobile Vikings klant worden?

Het afsluiten van een abonnement bij Mobile Vikings doe je op de website van Mobile Vikings. Voor het afsluiten van een Mobile Vikings abonnement klik je vervolgens bij het abonnement naar keuze op "Nu bestellen" en vervolgens doorloop je het bestelproces.

Review van Mobile Vikings

Voor klachten over en problemen met je telecom provider ga je naar de Ombudsdienst voor Telecommunicatie. Zij zorgen ieder jaar ook voor een rapport waarin is opgenomen hoeveel klachten er het jaar daarvoor over iedere provider zijn binnen gekomen en waar deze klachten over gingen.

In het rapport van 2023 is Mobile Vikings onderdeel van Unleashed NV. Over deze groep zijn er in 2023 226 klachten bij de Ombudsdienst binnen gekomen. Hiermee zijn ze de eerste telecom aanbieder na de grote providers in België (Proximus, Telenet Groep, Orange, Scarlet en VOO).

Op Trustpilot heeft Mobile Vikings naar aanleiding van 3.078 reviews een score ontvangen van 4,4 / 5 (25 maart 2024).

Meer informatie over Mobile Vikings

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
KillMyBill heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Mobile Vikings klant worden?

Mobile Vikings klant worden of abonnementen vergelijken?

Sluit direct bij Mobile Vikings een gsm-abonnement af.

Bereken je prijs