Mobile Vikings is een Belgische telecom provider die aan zowel particulieren als aan bedrijven internet en gsm abonnementen aanbiedt in België. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over Mobile Vikings.

Wie is Mobile Vikings?

Mobile Vikings is een telecom provider die sinds het najaar van 2022 onderdeel uitmaakt van de Proximus Groep, waarna het overstapte vanuit Unleashed NV.

Er worden door Mobile Vikings zowel gsm als internet abonnementen aangeboden aan particulieren en zakelijke klanten, zowel los als in een pack. Daarnaast kun je ook bij Mobile Vikings terecht voor een herlaadkaart of een data only simkaart.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV en gsm abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV en gsm abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Hoe neem je met Mobile Vikings contact op?

Met Mobile Vikings contact opnemen kun je telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om via enkele digitale manieren de Mobile Vikings klantendienst te bereiken.

  • Mobile Vikings telefoonnummer: +32 4 56 19 19 76 (1976 met een Mobile Vikings gsm nummer)
  • Mobile Vikings WhatsApp: +32 4 56 13 06 93
  • Mobile Vikings e-mail: [email protected]
  • Online chat op de website
  • Facebook Messenger
  • Twitter

Wat zijn de openingsuren van de Mobile Vikings klantendienst?

Met de telefonische klantendienst van Mobile Vikings contact opnemen kun je van maandag tot vrijdag van 8:00 - 17:00 doen. Via WhatsApp kun je van maandag tot zondag van 8:30 - 22:00 uur met een medewerker van Mobile Vikings praten.

Indien je per mail de Mobile Vikings klantendienst contacteert, zullen zij proberen om binnen één werkdag bij jou terug te komen.

Wat is het adres van Mobile Vikings?

Het kantoor van Mobile Vikings bevindt zich in Hasselt.

Mobile Vikings NV
Kempische Steenweg 309/1
3500 Hasselt

Wat is het aanbod van Mobile Vikings?

Je kunt bij Mobile Vikings zowel internet als gsm abonnementen afsluiten, los en in een pack. Je hebt de keuze tussen twee internet abonnementen, waarbij er één met een kabelaansluiting is en één met een glasvezel aansluiting. Voor mobiele telefonie heb je bij Mobile Vikings meerdere opties. Allereerst kun je kiezen tussen vijf gsm abonnementen. Ieder abonnement bevat onbeperkt SMS'en en verschillen onderling in de hoeveelheid data en belminuten.

Het is daarnaast ook mogelijk om bij Mobile Vikings een herlaadkaart aan te schaffen, die je vervolgens met één van de vier herlaadtarieven opwaardeert. per herlaadtarief kun je kiezen tussen "Meer bellen" en "Meer data", op basis waarvan de prijs per MB en belminuut wijzigt. Je kunt met een herlaadkaart onbeperkt SMS'en. Het is bovendien mogelijk om bij Mobile Vikings een simkaart met enkel mobiel internet aan te schaffen.

Vergelijk telecom providers of sluit direct bij Mobile Vikings een gsm abonnement af.

Bel KillMyBill voor gratis advies en hulp bij alle telecom abonnementen vergelijken of sluit zelf online een gsm abonnement bij Mobile Vikings af.

Vergelijk telecom providers of sluit direct bij Mobile Vikings een gsm abonnement af.

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies en hulp bij alle telecom abonnementen vergelijken of sluit zelf online een abonnement bij Mobile Vikings af.

Hoe kun je bij Mobile Vikings klant worden?

Het afsluiten van een abonnement bij Mobile Vikings doe je op de website van Mobile Vikings. Voor het afsluiten van een Mobile Vikings abonnement klik je vervolgens bij het abonnement naar keuze op "Nu bestellen" en vervolgens doorloop je het bestelproces.

Wat is de Mobile Vikings review?

Voor klachten over en problemen met je telecom provider ga je naar de Ombudsdienst voor telecommunicatie. Zij zorgen ieder jaar ook voor een rapport waarin is opgenomen hoeveel klachten er het jaar daarvoor over iedere provider zijn binnen gekomen en waar deze klachten over gingen.

In het rapport van 2021 is Mobile Vikings nog onderdeel van Unleashed NV. Over deze groep zijn er in 2021 123 klachten bij de Ombudsdienst binnen gekomen. Hiermee zijn ze de eerste telecom aanbieder na de grote providers in België (Proximus, Telenet Groep, Orange, Scarlet en VOO).

Op Trustpilot heeft Mobile Vikings na aanleiding van 173 reviews een score ontvangen van 2 / 5.