Ontdek de Mobile Vikings review en ervaringen

Geactualiseerd op
minuten lezen
Mobile Vikings review

De Mobile Vikings review is zeer positief. Met een score van 4,4 / 5 op basis van de reviews van Trustpilot, zijn verreweg de meeste Mobile Vikings ervaringen zeer positief te noemen. Ontdek in dit artikel onze Mobile Vikings review.

Mobile Vikings review van KillMyBill

Net als iedere telecom aanbieder, heeft Mobile Vikings zowel voor- als nadelen. Over het algemeen vinden wij dat Mobile Vikings een goede optie is, al zijn ze wellicht niet voor iedereen de beste keuze.

Voor- en nadelen van Mobile Vikings
Positieve Mobile Vikings reviewsNegatieve Mobile Vikings reviews
  • Mobile Vikings heeft een ruim aanbod aan gsm-abonnementen, waardoor er vrijwel voor iedereen een geschikt gsm-abonnement af te sluiten is.
  • Mobile Vikings biedt data-only simkaarten aan, die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld internet op je laptop op vakantie of een mifi-router.
  • Je kunt middels de Vikingpunten sparen voor kortingen op je gsm-abonnementen.
  • Mobile Vikings biedt maar één internet abonnement met VDSL en één met glasvezel aan, dit is in onze ogen redelijk beperkt. Daar moet wel bij gezegd worden dat beide abonnementen een goede internetsnelheid en prijs hebben.
  • Het is niet mogelijk om een internetabonnement met televisie af te sluiten.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, televisie- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Mobile Vikings review: de prijzen

Mobile Vikings geeft zelf aan dat ze de "scherpste prijs voor mobiel en thuis internet" aanbieden. Natuurlijk is dit heel makkelijk om te zeggen, maar hoe zit dat als we alle abonnementen vergelijken?

Wanneer wij alle gsm- en internetabonnementen vergelijken, blijkt dat Mobile Vikings niet de goedkoopste abonnementen aanbiedt. Kijken we echter verder dan de prijs, dan zien we wel dat de abonnementen van Mobile Vikings een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Niet voor niets is het 30 GB gsm-abonnement uitgeroepen tot het beste gsm-abonnement in 2024.

Beste internet en gsm pack

Mobile Vikings 30 GB: beste gsm-abonnement in 2024
Mobile Vikings 30 GB is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste gsm-abonnement.
Dit abonnement afsluiten kun je snel en eenvoudig via de
Mobile Vikings website doen.

Mobile Vikings 30 GB: beste gsm-abonnement in 2024
Mobile Vikings 30 GB is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste gsm-abonnement.
Dit abonnement afsluiten kun je snel en eenvoudig via de Mobile Vikings website doen.

Conclusie KillMyBills Mobile Vikings review over de prijzen

Mobile Vikings heeft niet de scherpste prijzen in België, maar ze bieden wel zeer goede gsm- en internetabonnementen met scherpe prijzen aan.

Maaike Zahn, telecom expert van KillMyBill

Het blijft van groot belang om zelf alle internet- en gsm-abonnementen te vergelijken. Enkel op die manier kun je een abonnement of pack afsluiten waarvan je zeker weet dat die goed bij je persoonlijke situatie past.

Mobile Vikings review op Google en Trustpilot

Alle (oud-)klanten van Mobile Vikings kunnen op Trustpilot en Google hun mening over deze telecom aanbieder achterlaten. Op beide platforms is de Mobile Vikings review positief.

3.7 /5
Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
2.9 / 5

De Trustpilot score van Mobile Vikings is gebaseerd op basis van 3.079 reviews en de Google score op 213 reviews (maart 2024).

Mobile Vikings ervaringen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie

Als je een klacht over of probleem met Mobile Vikings hebt, is het aan te raden om te kijken of je er eerst samen met Mobile Vikings uit kunt komen. Hiervoor kun je het beste direct met Mobile Vikings contact opnemen.

Wanneer dit niet tot een gewenste oplossing leidt, kun je een klacht over Mobile Vikings bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie indienen. Zij zullen dan bemiddelen tussen jou en Mobile Vikings om tot een oplossing te komen waar beide partijen tevreden mee zijn.

Elk jaar brengt de Ombudsdienst een rapport uit over de binnengekomen klachten van alle telecom aanbieders van het jaar ervoor. Hiervoor worden de klachten over Mobile Vikings en JIM Mobile samengevoegd, omdat ze beiden deel uitmaken van Unleashed.

Klachten over Unleashed bij de Ombudsdienst
JaarAantal klachten
2021123
2022172
2023226

Bij Mobile Vikings klant worden

Wil je na het lezen van de Mobile Vikings review bij Mobile Vikings klant worden? Je kunt zelf snel en eenvoudig via de Mobile Vikings website een abonnement afsluiten.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 27 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
KillMyBill heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Mobile Vikings klant worden?

Mobile Vikings klant worden of abonnementen vergelijken?

Sluit direct bij Mobile Vikings een gsm-abonnement af.

Bereken je prijs