Beobank - vroeger Citibank België NV - werd opgericht in 1919 en is een Belgische bank die onderdeel uitmaakt van Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank van Noord-Frankrijk sinds 2013. De verandering van grootste aandeelhouder heeft een impuls gegeven aan een nieuwe richting voor de bank. De twee vormen samen een sterke en stabiele bankgroep die zich richt op de toekomst. Beobank heeft 191 vestigingen in België.

Wie is Beobank België?

Beobank is een Belgische bank die zich richt op particuliere klanten, zelfstandigen en kleine ondernemingen. Oorspronkelijk bekend als Citibank België, werd de bank in 2013 omgedoopt tot Beobank na overname door de Franse financiële groep Crédit Mutuel Nord Europe.

Beobank staat bekend om haar klantgerichte benadering en biedt een breed scala aan financiële producten en diensten, waaronder spaar- en betaalrekeningen, kredietoplossingen, verzekeringen, en beleggingsadvies. De bank benadrukt gebruiksgemak en toegankelijkheid voor haar klanten, met een uitgebreid netwerk van kantoren verspreid over België en een sterke focus op digitale bankdiensten.

Aanbod en diensten Beobank

Bij Beobank kun je terecht voor een aantal verschillende financiële diensten. De belangrijkste diensten die je bij Beobank kunt aanvragen zijn:

  • Leningen: Beobank biedt verschillende soorten leningen aan voor projecten, woningen of voertuigen.
  • Rekeningen en betaalkaarten: Bij Beobank heb je de keuze uit verschillende betaalrekeningen en -kaarten.
  • Beleggen en pensioen: Beobank biedt meerdere diensten aan voor beleggingen, spaarders en het opbouwen van pensioen, waaronder een pensioenspaarfonds, beleggingsportefeuilles en spaarrekeningen.
  • Verzekeringen: Bij Beobank kun je tevens terecht voor een verzekering, waaronder een mobiliteitsverzekering, brandverzekering en familiale verzekering.

Meer informatie over banken?

Bekijk alle banken in België.

Klantendienst Beobank contact

De klantendienst van Beobank kun je op een aantal verschillende manieren bereiken, zowel telefonisch als online. Bekijk hieronder de belangrijkste Beobank contactgegevens.

Beobank contact
ContactmethodeContactgegevens
Beobank telefoonnummer02 622 20 00
Beobank kaart blokkeren (Card Stop)078 170 170
Beobank e-mailadres[email protected]
Social mediaFacebook Messenger

Om je betaalkaart te blokkeren dien je contact op te nemen met het bovenstaande telefoonnummer van Card Stop. Dit nummer is 24/7 bereikbaar voor een onmiddellijke blokkering van bankkaarten en betaaltoepassingen in het geval van verlies of diefstal.

Openingsuren Beobank klantendienst

De Beobank klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur.

Adres Beobank België

Het hoofdkantoor van Beobank in België is te vinden in Brussel op het onderstaande adres.

Beobank NV
Koning Albert II-laan 2
1000 Brussel