edpnet is een telecom aanbieder in België met verschillende internet en gsm abonnementen voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over edpnet.

Wie is edpnet?

edpnet is een telecom provider die in 1999 is opgericht met een duidelijk idee dat vandaag te dag nog steeds zichtbaar is.Eerlijk, onbeperkt internet.
Mobiele telefonie zonder tralala.
Zo heeft edpnet sinds hun bestaan maar twee keer hun prijzen verhoogd, wat bij de meeste andere telecom providers jaarlijks gebeurt, en zijn de internet abonnementen 100 % onbeperkt.

Momenteel biedt edpnet internet en gsm abonnementen aan, en kun je als optie van vaste telefonie gebruik maken. Voor alle nieuwe klanten wordt er gebruik gemaakt van het Proximus netwerk, waar oudere klanten nog gebruik maken van het Orange netwerk. Ze bieden bovendien fiber abonnementen aan en je kunt met een gsm abonnement van 5G gebruik maken.

edpnet klant worden of informatie ontvangen?

Neem contact op met KillMyBill voor gratis advies over de edpnet abonnementen of om een abonnement bij edpnet af te sluiten.

edpnet klant worden of informatie ontvangen?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies over de edpnet abonnementen of om een abonnement bij edpnet af te sluiten.

Hoe neem je met edpnet contact op?

Het is mogelijk om op zowel telefonische als online en offline manieren met edpnet contact op te nemen.

  • edpnet telefoonnummer: 03 265 67 00
  • Online contactformulier
  • Online chat op de website van edpnet
  • Ticket in My edpnet
  • Post

Wat zijn de openingsuren van de edpnet klantendienst?

Je kunt met de edpnet klantendienst van maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00 uur contact opnemen. De technische klantendienst van edpnet heeft uitgebreidere openingsuren. Je kunt met de technische dienst van edpnet contact opnemen van maandag tot vrijdag van 8:00 - 19:00 uur.

Wat is het adres van edpnet?

Het kantoor van edpnet bevindt zich in Sint-Niklaas. Je kunt naar dit adres ook je post gericht aan edpnet sturen.

edpnet NV
Van Landeghemstraat 20
9100 Sint-Niklaas

Wat is het aanbod van edpnet?

In vrijwel heel België is het mogelijk om bij edpnet internet en gsm abonnementen af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen vier internet abonnementen, twee waarbij er gebruik wordt gemaakt van VDSL en twee waarbij er gebruik wordt gemaakt van glasvezel. Het is hierbij bovendien mogelijk om gratis te vaste lijn te activeren.

Je hebt voor mobiele telefonie de keuze tussen zes gsm abonnementen. Je dient bij edpnet twee keuzes te maken voor je gsm abonnement: de hoeveelheid belminuten / SMS'en (400 of onbeperkt) en de hoeveelheid data (2 GB, 10 GB of 15 GB). De abonnementen zijn in elke combinatie af te sluiten en, indien je telefoon een 5G-signaal kan ontvangen en je je op een locatie met een 5G-dekking bevindt, kun je ook van 5G gebruik maken.

edpnet klant worden of informatie ontvangen?

Neem contact op met KillMyBill voor gratis advies over de edpnet abonnementen of om een abonnement bij edpnet af te sluiten.

edpnet klant worden of informatie ontvangen?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies over de edpnet abonnementen of om een abonnement bij edpnet af te sluiten.

Hoe kun je bij edpnet klant worden?

Je kunt op twee manieren bij edpnet worden. Het is allereerst mogelijk om zelf via de epdnet website de gewenste abonnementen af te sluiten. Je kiest hiervoor een abonnement en doorloopt vervolgens het bestelproces.

Het is ook mogelijk om via KillmyBill een abonnement bij edpnet af te sluiten. Onze telecom experts helpen je hier gratis mee en zorgen er bovendien voor dat je huidige abonnement opgezegd wordt. Je kunt ons bereiken op: 02 808 96 40.

Wat is de edpnet review?

De Ombudsdienst voor telecommunicatie is de organisatie die bemiddelt tussen jou en je telecom provider als je klachten over je aanbieder hebt. Zij brengen tevens elk jaar een rapport uit waarin is opgenomen hoeveel klachten er het jaar daarvoor over iedere provider zijn binnen gekomen en waar deze klachten over gingen.

In 2021 zijn er over edpnet maar zestig klachten binnen gekomen. Dit is een fors aantal minder dan de overige, grote telecom aanbieders in België. Op Trustpilot ontvangt edpnet een score van 4,3 / 5, op basis van 4.539 reviews.