edpnet is een telecom aanbieder in België met verschillende internet en gsm-abonnementen voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over edpnet.

edpnet in het kort

Over edpnet

 • Opgericht in 1999
 • Actief in heel België
 • Gebruik van het netwerk van Proximus
 • 4,3 / 5 op Trustpilot (5.510 reviews)

Aanbod edpnet

 • Internet abonnementen
 • Gsm-abonnementen met 5G
 • Packs met internet en vaste telefonie

Tijdlijn edpnet

 1. 1999 - oprichting edpnet
 2. 2002 - eerste prijsverhoging
 3. 2022 - tweede prijsverhoging
 4. 2023 - overname door Citymesh

Wat is edpnet?

edpnet is een telecom provider die in 1999 is opgericht met een duidelijk idee dat vandaag de dag nog steeds zichtbaar is. Zo heeft edpnet sinds hun bestaan maar twee keer hun prijzen verhoogd, wat bij de meeste andere telecom providers jaarlijks gebeurt, en zijn de internetabonnementen 100 % onbeperkt.

Eerlijk, onbeperkt internet. Mobiele telefonie zonder tralala.

Momenteel biedt edpnet internet en gsm-abonnementen aan en kun je als gratis optie van vaste telefonie gebruik maken. Voor alle nieuwe klanten wordt er gebruik gemaakt van het Proximus netwerk, waar oudere klanten nog gebruik maken van het Orange netwerk. Ze bieden bovendien fiber abonnementen aan en je kunt met een gsm-abonnement van 5G gebruik maken.

In maart 2023 heeft Proximus edpnet gekocht, waardoor edpnet toetreed tot de Proximus Groep. Dit is het gevolg van financiële problemen van edpnet met onder andere grote schulden bij Proximus. Door verschillende procedures omtrent de overname van edpnet, besloot Proximus in november 2023 edpnet aan Citymesh te verkopen.

Contactmogelijkheden edpnet

Het is mogelijk om op zowel telefonische als online en offline manieren met edpnet contact op te nemen.

 • edpnet telefoonnummer: 03 265 67 00
 • Online contactformulier
 • Online chat op de website van edpnet
 • Ticket in My edpnet
 • Post

Openingsuren van de klantendienst van edpnet

Je kunt met de edpnet klantendienst van maandag tot vrijdag van 9:00 - 17:00 uur contact opnemen. De technische klantendienst van edpnet heeft uitgebreidere openingsuren. Je kunt met de technische dienst van edpnet contact opnemen van maandag tot vrijdag van 8:00 - 19:00 uur.

Adres van edpnet

Het kantoor van edpnet bevindt zich in Sint-Niklaas. Je kunt naar dit adres ook je post gericht aan edpnet sturen.

edpnet NV
Van Landeghemstraat 20
9100 Sint-Niklaas

Aanbod van edpnet

In vrijwel heel België is het mogelijk om bij edpnet internet en gsm-abonnementen af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen vier internet abonnementen, twee waarbij er gebruik wordt gemaakt van VDSL en twee waarbij er gebruik wordt gemaakt van glasvezel. Het is hierbij bovendien mogelijk om gratis te vaste lijn te activeren.

Je hebt voor mobiele telefonie de keuze tussen zes gsm-abonnementen. Je dient bij edpnet twee keuzes te maken voor je gsm-abonnement: de hoeveelheid belminuten / sms'en (400 of onbeperkt) en de hoeveelheid data (2 GB, 10 GB of 15 GB). De abonnementen zijn in elke combinatie af te sluiten en, indien je telefoon een 5G-signaal kan ontvangen en je je op een locatie met een 5G-dekking bevindt, kun je ook van 5G gebruik maken.

Hoe kun je bij edpnet klant worden?

Je kunt op twee manieren bij edpnet worden. Het is allereerst mogelijk om zelf via de epdnet website de gewenste abonnementen af te sluiten. Je kiest hiervoor een abonnement en doorloopt vervolgens het bestelproces.

Het is ook mogelijk om via KillmyBill een abonnement bij edpnet af te sluiten. Onze telecom experts helpen je hier gratis mee en zorgen er bovendien voor dat je huidige abonnement opgezegd wordt. Je kunt ons bereiken op: 02 808 96 40.

Review van edpnet

De Ombudsdienst voor Telecommunicatie is de organisatie die bemiddelt tussen jou en je telecom provider als je klachten over je aanbieder hebt. Zij brengen tevens elk jaar een rapport uit waarin is opgenomen hoeveel klachten er het jaar daarvoor over iedere provider zijn binnen gekomen en waar deze klachten over gingen.

In 2023 zijn er over edpnet maar 71 klachten binnen gekomen. Dit is vrijwel hetzelfde aantal als het jaar ervoor en is fors minder dan de overige, grote telecom aanbieders in België.

Op Trustpilot ontvangt edpnet een score van 4,3 / 5, op basis van 5.510 reviews (25 maart 2024).

Meer informatie over Edpnet

KillMyBill, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

edpnet klant worden?

edpnet klant worden of informatie ontvangen?