Mega is pas zeer recentelijk als telecom aanbieder begonnen in België. De van oorsprong energieleverancier biedt abonnementen voor mobiele telefonie aan. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over Mega telecom.

Mega in het kort

Over Mega

 • Opgericht in 2013
 • Actief in heel België
 • Gebruikt het netwerk van Orange

Aanbod Mega

 • Elektriciteit
 • Aardgas
 • Gsm-abonnementen

Tijdlijn Mega

 1. 2013 - oprichting Mega energie
 2. 2018 - toetreding Franse energiemarkt
 3. 2020 - toetreding Nederlandse energiemarkt
 4. 2024 - oprichting Mega telecom

Wie is Mega?

Mega is een van oorsprong Luikse telecom provider die sinds februari 2024 actief is op de Belgische gsm-markt. Het doel van Mega telecom is om Belgen de mogelijkheid te geven om te besparen op hun gsm-abonnementen, maar via hetzelfde netwerk als de rest.

Bovendien is Mega gefocust op het milieu. Zo verloopt alle communicatie digitaal, onder meer via de myMega Telecom klantenzone, en zijn de simkaarten gemaakt van gerecycled plastic.

Contactopties Mega telecom

Je kunt de Mega telecom klantendienst zowel telefonisch als op digitale manieren bereiken.

 • Mega telecom telefoonnummer: 016 79 57 02
 • Mega postadres: Rue Natalis 2, 4020, Luik
 • Online contactformulier
 • Online chat
 • Facebook Messenger

Openingsuren van de klantendienst van Mega telecom

Je kunt met Mega contact opnemen van maandag tot donderdag van 8:30 - 17:30 uur en op vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Op mails probeert de Mega telecom klantendienst zo snel mogelijk terug te komen.

Adres van Mega

Het kantoor van Mega bevindt zich in Luik.

Mega NV
Rue Natalis 2
4020 Luik

Aanbod van Mega

Mega biedt verschillende gsm-abonnementen aan. Je kunt een Mega gsm-abonnement bovendien combineren met een Mega energie contract, waarbij je maandelijks korting zult ontvangen op je abonnementskost voor mobiele telefonie.

Review van Mega

Voor klachten over of problemen met je telecom aanbieder dien je naar de Ombudsdienst voor Telecommunicatie te gaan. Naast het bemiddelen in de oplossing, maakt de Ombudsdienst ook elk jaar een rapport waarin alle binnen gekomen klachten van het jaar ervoor samengevat worden.

Aangezien Mega pas in 2024 is toegetreden tot de telecommarkt, zullen zij nog niet voorkomen in de rapporten over 2022 en 2023. Op Trustpilot gaan alle Mega reviews over Mega energie, waar zij een score krijgen van 2,1 / 5 naar aanleiding van 859 reviews (februari 2024).

Meer informatie over Mega

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
KillMyBill heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Mega klant worden?

Mega klant worden of informatie ontvangen?