Als één van de grootste telecom aanbieders in België biedt Orange internet en mobiele telefonie abonnementen en packs met internet, TV, gsm en vaste telefonie aan in vrijwel het hele land. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie en contactgegevens van Orange.

Orange in het kort

Over Orange

 • Opgericht in 1995
 • Actief in heel België
 • Eigen gsm-netwerk
 • 1,3 / 5 op Trustpilot (1.224 reviews)

Aanbod Orange

 • Internet abonnementen
 • Gsm-abonnementen met 5G
 • Herlaadkaarten
 • Packs met internet, tv, gsm en vaste telefonie

Tijdlijn Orange

 1. 1995 - oprichting als Mobistar
 2. 2000 - overname door France Télécom
 3. 2016 - verandering naam naar Orange
 4. 2023 - overname van VOO & Zuny

Prijzen Orange

 1. CallMePower Telecom Awards 2024 - Beste internet en gsm pack (Orange Love Duo Zen Fiber met Go Plus)
 2. CallMePower Telecom Awards 2024 - Beste internet en TV pack (Orange Love Duo Zen Fiber met TV)

Wie is Orange?

Orange werd in 1995 opgericht na de vrijmaking van de Belgische telecommarkt door France Télécom en het Belgische Telindus. Mobistar - zoals Orange aanvankelijk heette - begon in 1996 met het aanbieden van hun producten. In 2000 werd het Britse Orange door France Télécom gekocht, waar alle gsm-activiteiten en dus ook Mobistar ondergebracht werden.

Het duurde tot 2010 totdat Mobistar ook begon met het aanbieden van televisie en een compleet pack met mobiele en vaste telefonie, internet en televisie. Dit pack werd echter in 2013 stopgezet, maar in de loop van de tijd begonnen ze weer met het aanbieden van packs. Bovendien werd in 2016 de naam Mobistar aangepast naar Orange, de naam van het moederbedrijf en de naam die ook in andere landen gebruikt wordt.

Tegenwoordig behoort Orange tot de Orange Group, die ook actief is in onder andere Frankrijk en Spanje en verschillende Afrikaanse landen, en biedt abonnementen en packs aan aan particulieren en professionele klanten. In België hebben zij ook het merk hey telecom op de markt gebracht.

Contactinformatie Orange

Het is mogelijk om zowel DIGItaal als telefonisch als offline met Orange contact op te nemen.

 • Orange telefoonnummer: 5000 (klanten) / 02 745 95 00 (niet-klanten)
 • Orange telefoonnummer vanuit het buitenland: +32 2 745 95 00
 • Contactformulier op de website
 • Online chat op de website
 • My Orange
 • Orange Tribe forum
 • Orange winkel

Openingsuren van de klantendienst van Orange

De openingsuren van de Orange klantendienst zijn afhankelijk van de reden waarvoor je met hen contact opneemt. De algemene Orange klantendienst is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00 - 20:00 uur en op zondag en feestdagen van 10:00 - 18:30 uur.

Met de Orange helpdesk kun je altijd van 8:00 - 20:00 uur contact opnemen, ongeacht de dag en ook op feestdagen. Als je jouw gsm-nummer moet laten blokkeren, kun je 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 met Orange contact opnemen.

Adres van Orange

Het kantoor van Orange bevindt zich in Evere.

Orange Belgium N.V.
Bourgetlaan 3
1140 Evere

Orange heeft daarnaast ook vestigingen in Gent (Sint Salvatorsstraat 18/201, 9000 Gent) en in Charleroi (Avenue Mermoz 32, 6041 Gosselies).

Aanbod van Orange

Het is mogelijk om voor alle verschillende telecom producten naar Orange te gaan. Deze telecom aanbieder biedt zowel losse internet- als gsm-abonnement aan als packs met daarin een combinatie van internet, mobiele telefonie, televisie en vaste telefonie. Het is bovendien mogelijk om bij Orange gebruik te maken van 5G bij alle gsm-abonnementen en om een fiber abonnement af te sluiten.

Orange biedt zes verschillende internetabonnementen aan: één met fiber, drie zonder fiber en twee zonder dat er een installatie benodigd is. Daarnaast bieden ze vier gsm-abonnementen aan, waarbij je bij alle vier de abonnementen gebruik kunt maken van 5G. Deze gsm-abonnementen verschillen onderling in de hoeveelheid data, belminuten en sms'en.

Het is bij Orange mogelijk om aan het pack één van de twee televisie-abonnementen toe te voegen: televisie met decoder of zonder decoder. Ook kun je aan je pack vaste telefonie toevoegen en is het bij Orange mogelijk om een herlaadkaart aan te schaffen. Je hebt hierbij de keuze tussen twee typen herlaadkaarten.

Beste internet en gsm pack

Orange Love Duo: beste duo packs in 2024
Orange Love Duo Zen Fiber met Go Plus en Orange Love Duo Zen Fiber met TV zijn in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste internet en gsm pack en het beste internet en TV pack.
Bel KillMyBill voor meer informatie of om een abonnement af te sluiten:
02 808 96 40.

Orange Love Duo: beste duo packs in 2024
Orange Love Duo Zen Fiber met Go Plus en Orange Love Duo Zen Fiber met TV zijn in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste internet en gsm pack en het beste internet en TV pack.
Bel KillMyBill voor meer informatie of om een abonnement af te sluiten: 02 808 96 40.

Hoe kun je bij Orange klant worden?

Je kunt op verschillende manieren bij Orange klant worden:

 • Bel KillMyBill op: 02 808 96 40.
 • Via de Orange website.
 • In een Orange winkel.

Review van Orange

Elk jaar wordt er door de Ombudsdienst voor Telecommunicatie - de bemiddelaar tussen de telecom aanbieders en klanten - een rapport uitgebracht waarin zij ingaan op de klachten die zij het jaar daarvoor hebben ontvangen. Hierin worden ook de klachten met betrekking tot de grootste telecom aanbieders verder bekeken.

In het rapport over de klachten van 2023 zijn er 2.452 klachten over Orange bij de Ombudsdienst binnengekomen. Hierbij worden ook de klachten gericht aan hey telecom meegerekend. Over Orange zijn na Telenet en Proximus de meeste klachten binnen gekomen, al is de toename ten opzichte van 2022 bij Orange wel kleiner.

Op Trustpilot ontvangt Orange naar aanleiding van 1.244 reviews een score van 1,3 / 5 sterren (25 maart 2024).

Meer informatie over Orange

KillMyBill, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Orange klant worden?