Hulp nodig bij je verhuizing naar Antwerpen?

Wij helpen je met het verhuizen van al je huishoudelijke contracten (energie, telecom, water en verzekeringen)!

Al meer dan 2,5 miljoen klanten gingen je voor

5/5

Gebaseerd op 14433 recensies

Verhuis al je contracten

Deskundig advies van experts

Snelle en gratis service

De formaliteiten voor een verhuizing naar Antwerpen

Binnenkort een verhuis naar Antwerpen? Met behulp van KillMyBill ontdek je precies welke stappen je moet nemen om de verhuizing van je energie-, water, telecom- en verzekeringscontracten naar het nieuwe adres te regelen. Bovendien kun je hier een handig overzicht vinden van alle energieleveranciers en telecom aanbieders die hun diensten verlenen in Antwerpen.

De stappen voor een verhuis naar Antwerpen

Jaarlijks verhuizen er steeds meer mensen binnen en naar België. Als je naar Antwerpen een verhuis regelt, komt daar meestal veel meer bij kijken dan je denkt. Naast het verhuizen van je inboedel, moeten er ook verschillende administratieve taken worden afgehandeld. Denk hierbij aan de volgende dingen:

  • De inschrijving in de nieuwe gemeente.
  • Een adreswijziging aan de relevantie instanties doorgeven.
  • Telecom en nutsvoorzieningen regelen in de nieuwe woning.
  • De verzekeringen op het nieuwe adres regelen.

Het is belangrijk op te merken dat de aanwezige nutsbedrijven en waterleveranciers kunnen variëren per gemeente. Het verhuisproces zal anders zijn, naargelang de plek waar je naartoe verhuist.

Organiseer het verhuisproces

Ben je van plan om je te vestigen in een gemeente in Antwerpen? Raadpleeg de onderstaande lijst en selecteer de gemeente waar je naartoe verhuist. Zo kom je te weten welke stappen je precies moet nemen om je huishoudelijke contracten op de juiste wijze te verhuizen.