Pill

Vergelijk alle Belgische telecom abonnementen

Vergelijk alle telecom abonnementen en aanbieders in België en bespaar op je telecomfactuur.

 • Vergelijk alle telecom providers
 • Ontvang gratis en vrijblijvend advies
 • Verander snel en eenvoudig van provider
 • Inschrijven
  Snel & eenvoudig
  een abonnement afsluiten
 • Telefonische en online dienst
  100 % gratis
  telefonische en online dienst
 • Advies van experts
  Vrijblijvend advies
  van onze telecom experts

Vergelijk telecom aanbieders

Bij KillMyBill helpen wij jou graag met het vergelijken van alle telecom abonnementen en met het vinden van het beste abonnement of pack.

Of bel direct onze telecom expert voor gratis advies en hulp bij het vergelijken van alle abonnementen op 02 808 96 40 of laat ons jou gratis terugbellen.
Vergelijk telecom abonnementen en bespaar op je facturen

Vergelijk telecom aanbieders

Bij KillMyBill helpen wij jou graag met het vergelijken van alle telecom abonnementen en met het vinden van het beste abonnement of pack.

Of laat ons jou gratis terugbellen.
Vergelijk telecom abonnementen en bespaar op je facturen

Wij vergelijken de Belgische telecom providers

Meest gelezen artikelen over telecom

Zo worden wij beoordeeld

5 /5
Gebaseerd op 5.107 beoordelingen
5
90%
4
5%
3
3%
2
3%
1
1%
5 / 5
4.7 / 5

Vaak gestelde vragen over de telecommarkt in België

Wat is een telecom provider?

Een telecom provider biedt internet, TV en / of gsm-abonnementen aan. Er zijn een groot aantal telecom providers actief in de Nederlandstalige gemeenten in België, waarvan de grootste en bekendste zijn:

Welke Belgische provider is het beste?

Wie in België de beste provider is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Als je overweegt te veranderen van provider en / of je bent niet meer tevreden bij je huidige telecom provider, is het aan te raden om naast het vergelijken van alle telecom providers ook van alle telecom providers reviews door te lezen.

Als je gratis en vrijblijvend advies en hulp wilt ontvangen met telecom providers vergelijken, bel je KillMyBill op: 02 808 96 40. Niet alleen helpen onze telecom experts je met alle telecom providers en abonnementen vergelijken, ook geven ze je advies voor je persoonlijke situatie, helpen ze je met een nieuw abonnement afsluiten en zeggen ze, indien dit nodig is, je huidige abonnement voor je op.

Welke provider is het goedkoopste?

Het vergelijken van telecom providers op basis van prijs is lastig. Alle abonnementen zien er namelijk anders uit, waardoor de goedkoopste provider voor jou niet voldoende of geschikt is voor een ander persoon. Het goedkoopste gsm-abonnement in België wordt bijvoorbeeld aaneboden door Youfone, maar dit gsm-abonnement bevat wel heel weinig belminuten, SMS'en en data ten opzichte van iets duurdere gsm-abonnementen van bijvoorbeeld edpnet, hey telecom, Mobile Vikings.

Bij een vergelijking voor het goedkoopste internet abonnement in België zien we hetzelfde, met name door een groot verschil in surfvolume en internetsnelheid.

Om te achterhalen wie voor jou de goedkoopste provider is, is het belangrijk om telecom providers te vergelijken, zodat je een abonnement kunt afsluiten dat het beste bij je persoonlijke situatie past. Voor gratis en vrijblijvend advies en hulp bij alle telecom providers vergelijken, bel je KillMyBill op: 02 808 96 40.

Wat zijn de Belgische gsm providers?

Er zijn een aantal gsm providers in België actief. Er zijn drie Mobile Network operatoren (Orange, Proximus en Telenet / BASE), de overige gsm providers huren toegang tot het netwerk van één van de Mobile Network operatoren.

Gsm providers België
Los abonnementPackLos abonnement en pack
edpnet
Ello Mobile
hey telecom
Lycamobile
Neibo
UNDO
United Telecom
Youfone
BASE / TADAAMMobile Vikings
Orange
Proximus
Scarlet
Telenet

Wat zijn de Belgische internet providers?

Er zijn een aantal internet providers in België actief. Er zijn drie netwerk operatoren (Proximus, Telenet / BASE en VOO), de overige internet providers huren toegang tot het netwerk van één van de netwerk operatoren.

Internet providers België
Los abonnementPackLos abonnement en pack
edpnet
hey telecom
United Telecom
Youfone
BASE / TADAAMMobile Vikings
Orange
Proximus
Scarlet
skyDSL
Telenet

Wat is de prijs van een internet abonnement in België?

Internet in België behoort tot de duurdere abonnementen in Europa. Zo zijn internet abonnementen in België veel duurder dan in Frankrijk en in het Verenigd Koninkrijk en zijn ze ongeveer even duur als in Nederland, Luxemburg en Duitsland.

Uit de vergelijkende prijzenstudie van het BIPT komt naar voren dat je in België gemiddeld € 31,00 per maand betaald voor alleen een internet abonnement met een internetsnelheid van 50 Mbps en een surfvolume van 150 GB. Bij uitgebreidere internet abonnementen ligt deze prijs nog hoger:

 • Internet - 150 GB surfvolume - internetsnelheid van 50 Mbps: € 31,00 per maand.
 • Internet - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 100 Mbps: € 37,00 per maand.
 • Internet - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 200 Mbps: € 39,00 per maand.
 • Internet en mobiele telefonie - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 100 Mbps: € 50,00 per maand.
 • Internet en mobiele telefonie - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 200 Mbps: € 55,00 per maand.
 • Internet en vaste telefonie - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 100 Mbps: € 55,00 per maand.
 • Internet, vaste telefonie en TV - 150 GB surfvolume - internetsnelheid van 50 Mbps - 30 TV-zenders: € 40,00 per maand.
 • Internet, vaste telefonie en TV - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 100 Mbps - 50 TV-zenders: € 71,00 per maand.
 • Internet, vaste telefonie, mobiele telefonie en TV - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 100 Mbps - 50 TV-zenders: € 81,00 per maand.
 • Internet, vaste telefonie, mobiele telefonie en TV - onbeperkt surfvolume - internetsnelheid van 200 Mbps - 50 TV-zenders: € 81,00 per maand.
 • Door de grote verschillen in prijzen, is het sterk aan te raden om telecom providers te vergelijken. Voor gratis en vrijblijvend advies en hulp met alle abonnementen en providers vergelijken en het vinden van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie, bel je KillMyBill op: 02 808 96 40.

Wat zijn de Belgische TV providers?

Er zijn een aantal TV providers in België, waarbij ze vrijwel allemaal TV enkel in een pack aanbieden met in ieder geval internet.

TV providers België
Los abonnementPack
TV VLAADERENBASE / TADAAM
Orange
Proximus
Scarlet
skyDSL
Telenet

Bij verschillende telecom providers, zoals edpnet en Mobile Vikings, kun je geen TV abonnement afsluiten. Doordat je bij hen echter wel 100 % onbeperkt internet ontvangt, hoef je ook niet per sé een TV abonnement te hebben. Door het afsluiten van een abonnement bij een streamingdienst - zoals Netflix of Disney+ - kun je via streaming zoveel TV kijken als je wilt.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Onze telecom experts helpen jou gratis met alle telecom abonnementen en aanbieders
vergelijken, het veranderen van telecom aanbieder en al je andere vragen.

Laat onze telecom experts jou terugbellen! Wij helpen jou gratis met ale telecom
abonnementen vergelijken, het veranderen van aanbieder en al je andere vragen.