TV VLAANDEREN is een telecom provider die enkel in Vlaanderen en de Nederlandstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest TV abonnementen aanbiedt. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over TV VLAANDEREN.

TV VLAANDEREN in het kort

Over TV VLAANDEREN

 • Opgericht in 2005
 • Actief in Vlaanderen
 • 1,6 / 5 op Trustpilot (83 reviews)

Aanbod TV VLAANDEREN

 • Digitale televisie-abonnementen
 • Televisie via de satelliet

Tijdlijn TV VLAANDEREN

 1. 2005 - oprichting TV VLAANDEREN
 2. 2017 - uitbreiding aanbod met antenne TV
 3. 2020 - uitbreiding aanbod met APP TV
 4. 2024 - gestopt met aanbieden antenne TV

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Wie is TV VLAANDEREN?

TV VLAANDEREN begon eind 2005 met het aanbieden van TV abonnementen in Vlaanderen en de Nederlandstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In Wallonië en de Franstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kun je bij TÉLÉSAT terecht. TV VLAANDEREN is onderdeel van de Luxemburgse M7 Group, dat op zijn beurt deel uitmaakt van het Franse Vivendi / Canal+

Aanvankelijk bood TV VLAANDEREN enkel satelliet TV aan. Eind 2017 hebben ze hun aanbod uitbreid met Antenne TV, waardoor je geen satelliet maar wel een speciale antenne nodig hebt. Sinds 2020 kun je bij TV VLAANDEREN ook enkel online TV kijken middels de APP TV abonnementen. Vanaf 2024 wordt Antenne TV niet langer meer aangeboden door TV VLAANDEREN.

Contactmogelijkheden van TV VLAANDEREN

Je kunt telefonisch, online en offline met TV VLAANDEREN contact opnemen.

 • TV VLAANDEREN telefoonnummer klanten: 02 790 2 790
 • TV VLAANDEREN telefoonnummer niet-klanten: 02 403 03 33
 • Contactformulier op de website
 • Online chat op de website
 • Post

Openingsuren van de klantendienst van TV VLAANDEREN

De TV VLAANDEREN klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 - 19:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. Als je telefonisch je abonnement bij TV VLAANDEREN wilt opzeggen, kun je van maandag tot vrijdag van 8:00 - 19:00 en op zaterdag van 8:30 - 17:30 met TV VLAANDEREN contact opnemen.

Adres van TV VLAANDEREN

De maatschappelijke zetel van Canal+ Luxembourg S. à r.l. - waar TV VLAANDEREN toe behoort - bevindt zich in Luxemburg.

Canal+ Luxembourg S. à r.l.
Rue Albert Borschette 4
L-1246 Luxembourg R.C.S.
Luxembourg

Alle post gericht aan TV VLAANDEREN dien je naar een ander adres te sturen.

TV VLAANDEREN
Postbus 12250
1930 Zaventem

Aanbod van TV VLAANDEREN

Er wordt door TV VLAANDEREN verschillende soorten TV abonnementen aangeboden: satelliet TV en online TV, waarbij je de keuze hebt tussen verschillende abonnementen. Bovendien kun je bij het satelliet TV abonnement van TV VLAANDEREN een speciaal abonnement voor op vakantie afsluiten.

Binnen het TV VLAANDEREN satelliet tarief heb je de keuze tussen drie Basic abonnement. De verschillen tussen de abonnementen is de hoeveelheid zenders en eventuele extra zenders waarover je kunt beschikken. Bij het TV VLAANDEREN internet tarief heb je ook de keuze tussen drie abonnementen, die onderling verschillen in de hoeveelheid zenders en eventuele extra zenders waarover je kunt beschikken.

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Review van TV VLAANDEREN

Voor de review van TV VLAANDEREN kijken wij naar het rapport dat de Ombudsdienst van Telecommunicatie elk jaar uitbrengt. Bij de Ombudsdienst komen alle klachten van de telecom providers binnen. Zij helpen jou en je telecom aanbieder om tot een oplossing te komen.

In het laatste rapport van de Ombudsdienst komt naar voren dat over de M7 Group - waar TV VLAANDEREN deel van uit maakt - in 2023 29 klachten bij de Ombudsdienst zijn binnen gekomen. Dit aantal is te vergelijken met andere, kleine telecom aanbieders in België en betreft een afname ten opzichte van 2022.

Op Trustpilot zijn er momenteel nog niet heel veel reviews over TV VLAANDEREN geschreven. De 83 reviews geven TV VLAANDEREN een gemiddelde score van 1,6 / 5 (26 maart 2024).

Meer informatie over TV VLAANDEREN

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Bel KillmyBill voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).

Laat KillmyBill jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).