Gratis hulp bij het beste abonnement vinden!

Bel KillMyBill en ontvang gratis en vrijblijvend hulp bij het vergelijken van alle aanbieders, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Gratis hulp bij het beste abonnement vinden!

Laat KillMyBill je gratis terugbellen voor hulp bij de telecom aanbieders vergelijken, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Ontdek de TV VLAANDEREN review en ervaringen

Geactualiseerd op
minuten lezen
TV VLAANDEREN review

De TV VLAANDEREN review is niet positief. Met een score van 1,6 / 5 op basis van de reviews van Trustpilot, zijn het merendeel van de TV VLAANDEREN ervaringen negatief. Ontdek in dit artikel onze TV VLAANDEREN review.

TV VLAANDEREN review van KillMyBill

Klant bij TV VLAANDEREN worden, heeft zowel zijn voor- als nadelen. Hieronder vind je onze TV VLAANDEREN review, die jou hopelijk kan helpen met een besluit maken.

Voor- en nadelen van TV VLAANDEREN
Positieve TV VLAANDEREN reviewsNegatieve TV VLAANDEREN reviews
  • TV VLAANDEREN biedt verschillende soorten televisie-abonnementen aan, met per soort ook nog variaties. Het is hierdoor voor vrijwel iedereen mogelijk om een passend televisie-abonnement te vinden.
  • Het is niet mogelijk om een TV VLAANDEREN abonnement met internet of mobiele telefonie af te sluiten. Je zult hiervoor dus bij een andere telecom aanbieder moeten zijn.
  • TV VLAANDEREN biedt weinig opties aan die je als aanvulling op je abonnement kunt activeren. Het is echter de vraag of dit wel nodig is, aangezien het zenderaanbod redelijk uitgebreid en divers is.

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

TV VLAANDEREN review: het aanbod

Wanneer we naar de website van TV VLAANDEREN kijken, lijkt in eerste instantie dat TV VLAANDEREN enkel een streaming aanbod (APP TV) aanbiedt. Pas wanneer je verder kijkt, blijkt dat ze ook andere manieren van televisie kijken aanbieden.

Wij vinden dit opvallend, aangezien slechts een kleine hoeveelheid van de Belgische bevolking televisie kijkt zonder tv-decoder. Wij zijn echter wel positief over het aanbod, aangezien ze een grote hoeveelheid televisie-abonnementen aanbieden waarbij je op verschillende manieren televisie kunt kijken. Hierdoor is er voor vrijwel iedereen wel een passend abonnement te vinden.

Conclusie KillMyBills TV VLAANDEREN review over het aabod

TV VLAANDEREN heeft een uitgebreid aanbod met geschikte abonnementen voor vrijwel ieder huishouden en goede prijzen. Het feit dat ze echter alleen televisie aanbieden en geen andere diensten, is in onze ogen een groot nadeel, je kunt hierdoor namelijk televisie niet in een pack afsluiten.

Maaike Zahn, telecom expert van KillMyBill

Hoewel het aanbod van TV VLAANDEREN positief beoordeeld wordt door ons, raden wij iedereen aan om alle abonnementen te vergelijken. Alle diensten bij één telecom aanbieder afsluiten, kan namelijk een prettiger zijn dan bij meerdere aanbieders klant zijn.

TV VLAANDEREN ervaringen

Als (oud-)klant van TV VLAANDEREN kun je via verschillende reviewplatforms - zoals Trustpilot - je ervaringen met deze aanbieder achterlaten. De algemene beoordeling op Trustpilot is niet zo positief.

1.6 /5
Gemiddelde beoordeling
1.6 / 5

De Trustpilot score van TV VLAANDEREN is gebaseerd op basis van 83 reviews (maart 2024).

TV VLAANDEREN bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie

Als je een klacht over of probleem met TV VLAANDEREN hebt, kun je allereerst met de TV VLAANDEREN klantendienst contact opnemen om gezamenlijk het probleem proberen op te lossen. Wanneer je er samen niet uitkomt, kun je overwegen om naar de Ombudsdienst voor Telecommunicatie te stappen. Zij zullen dan bemiddelen tussen jou en TV VLAANDEREN.

De Ombudsdienst brengt elk jaar over alle binnengekomen klachten een rapport uit. Hierbij worden de klachten over TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT samengevoegd onder de naam M7Group (aangezien ze hier deel van uitmaken).

Klachten over de M7Group bij de Ombudsdienst
JaarAantal klachten
202140
202243
202329

Bij TV VLAANDEREN klant worden

Wil je na het lezen van onze TV VLAANDEREN review een abonnement afsluiten bij TV VLAANDEREN? Je kunt dit zelf via de website van TV VLAANDEREN doen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij één van de verkooppunten van TV VLAANDEREN langs te gaan.

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een televisie abonnement?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle televisie abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie
Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 33 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Bel KillmyBill voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).

Laat KillmyBill jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).