Hulp nodig bij je verhuizing naar Limburg?

Wij helpen je met het verhuizen van al je huishoudelijke contracten (energie, telecom, water en verzekeringen)!

Al meer dan 2,5 miljoen klanten gingen je voor

5/5

Gebaseerd op 14433 recensies

Verhuis al je contracten

Deskundig advies van experts

Snelle en gratis service

De formaliteiten voor een verhuizing naar Limburg

Ga je binnenkort verhuizen naar Limburg? Met behulp van KillMyBill ontdek je precies welke stappen je moet nemen om ervoor te zorgen dat je energie-, telecom- en verzekeringscontracten correct worden overgezet naar je nieuwe adres. Daarnaast is hier een handig overzicht te vinden van alle energieleveranciers en telecom aanbieders die hun diensten verlenen in Limburg.

De stappen voor een verhuis naar Limburg

Jaarlijks verhuizen er een toenemend aantal mensen binnen en naar België. Als je naar Limburg een verhuis regelt, komt daar meestal veel meer bij kijken dan je denkt. Naast het verhuizen van je inboedel, moeten er ook verschillende administratieve taken worden afgehandeld. Het gaat hierbij om de volgende taken:

  • De inschrijving in de nieuwe gemeente.
  • Een adreswijziging aan de relevantie instanties doorgeven.
  • Nutsvoorzieningen en telecom in orde brengen op het nieuwe adres.
  • De verzekeringen op het nieuwe adres regelen.

Let op dat de aanwezige nutsbedrijven en waterleveranciers kunnen verschillen afhankelijk van de gemeente. Het verhuisproces verschilt daarom, afhankelijk van de specifieke gemeente waar je naartoe gaat.

Zorg voor een georganiseerde verhuizing

Ben je van plan om je te vestigen in een gemeente in Limburg? Selecteer de gemeente waar je naartoe verhuist in de onderstaande lijst. Zo kom je te weten welke stappen je precies moet nemen om je huishoudelijke contracten op de juiste wijze te verhuizen.