Hulp nodig bij je verhuizing naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest?

Wij helpen je met het verhuizen van al je huishoudelijke contracten (energie, telecom, water en verzekeringen)!

Al meer dan 2,5 miljoen klanten gingen je voor

5/5

Gebaseerd op 14433 recensies

Verhuis al je contracten

Deskundig advies van experts

Snelle en gratis service

Alle formaliteiten voor een verhuis naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Met behulp van KillMyBill ontdek je precies welke stappen je moet nemen om de verhuizing van je energie-, water, telecom- en verzekeringscontracten naar het nieuwe adres te regelen. Daarnaast vind je hier een handig overzicht van alle energieleveranciers en telecom aanbieders die hun diensten aanbieden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De stappen voor een verhuis naar Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Jaarlijks verhuizen er een toenemend aantal mensen binnen en naar België. Als je naar Brussels Hoofdstedelijk Gewest een verhuis regelt, vereist het vaak meer werk dan je in de eerste instantie denkt. Naast het verhuizen van je inboedel, moet er ook een aanzienlijke hoeveelheid administratie worden afgehandeld. Het gaat hierbij om de volgende taken:

  • Een inschrijving in de andere gemeente regelen.
  • Een adreswijziging aan de relevantie instanties doorgeven.
  • Nutsvoorzieningen en telecom op het nieuwe adres organiseren.
  • Het controleren van de verzekeringen op het nieuwe adres.

Het is van belang te vermelden dat de nutsbedrijven en waterleveranciers kunnen variëren per gemeente. Daarom ziet het verhuisproces er anders uit, afhankelijk van de plek waarheen je zult verhuizen.

Hulp bij het organiseren van je huis

Ben je van plan om te verhuizen naar een gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Selecteer de gemeente waar je naartoe verhuist in de onderstaande lijst. Zo kun je erachter komen welke specifieke stappen je moet volgen om je huishoudelijke contracten op een correcte wijze te verhuizen.

Grote steden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest