Hulp nodig bij je verhuizing naar Vlaams-Brabant?

Wij helpen je met het verhuizen van al je huishoudelijke contracten (energie, telecom, water en verzekeringen)!

Al meer dan 2,5 miljoen klanten gingen je voor

5/5

Gebaseerd op 14433 recensies

Verhuis al je contracten

Deskundig advies van experts

Snelle en gratis service

De administratieve stappen voor een verhuis naar Vlaams-Brabant

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen naar Vlaams-Brabant? Met behulp van KillMyBill ontdek je precies welke stappen je moet nemen om de verhuizing van je energie-, water, telecom- en verzekeringscontracten naar het nieuwe adres te regelen. Bovendien kun je hier een handig overzicht vinden van alle energieleveranciers en telecom aanbieders die actief zijn in Vlaams-Brabant.

De stappen voor een verhuis naar Vlaams-Brabant

Jaarlijks verhuizen er een toenemend aantal mensen binnen en naar België. Als je naar Vlaams-Brabant een verhuis regelt, vereist het vaak meer werk dan je in de eerste instantie denkt. Naast het verplaatsen van je spullen, moeten er ook verschillende administratieve taken worden afgehandeld. Hierbij moet je denken aan de volgende zaken:

  • Inschrijven in de nieuwe gemeente.
  • De relevantie instanties op de hoogte brengen van je adreswijziging.
  • Nutsvoorzieningen en telecom in orde brengen op het nieuwe adres.
  • De verzekeringen in orde brengen op het nieuwe adres.

Let op dat de aanwezige nutsbedrijven en waterleveranciers kunnen verschillen afhankelijk van de gemeente. Het verhuisproces zal anders zijn, naargelang de plek waar je naartoe verhuist.

Organiseer het verhuisproces

Ben je van plan om je te vestigen in een gemeente in Vlaams-Brabant? Kies de gemeente waar je naartoe verhuist uit de lijst hieronder. Zo kom je te weten welke stappen je precies moet nemen om je huishoudelijke contracten op de juiste wijze te verhuizen.