Besparen begint bij KillMyBill

KillMyBill helpt bij het vergelijken van aanbiedingen voor energie, telecom, verzekeringen en banken in België.

KillMyBill helpt jou met het vergelijken van en het beantwoorden van al je vragen over elektriciteit, gas, internet, TV, telefonie, verzekeringen en financiën. KillMyBill helpt je om te besparen op je al huishoudelijke facturen en maakt het eenvoudiger om te veranderen van leveranciers.

 • overstappen
  Overstappen
  gemakkelijk & snel
 • dienstverlening
  Online en telefonische dienstverlening
  100 % gratis
 • Specialisten
  Specialistisch advies
  van onze experts
 

Energieleveranciers vergelijken

Bel onze energie-experts voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, het vinden van het beste tarief voor je persoonlijke situatie en het beantwoorden van al je vragen over energie.

02 586 07 80

Telecom providers vergelijken

Bel onze telecom experts voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, het vinden van het beste tarief voor je persoonlijke situatie en het beantwoorden van al je vragen over telecom.

02 808 96 40

Veelgestelde vragen over KillMyBill

Wie is KillMyBill?

KillMyBill is een vergelijkingswebsite dat in 2014 is opgericht. In 2016 werd KillMyBill overgenomen door het Franse bedrijf JeChange en sinds 2023 is KillMyBill in handen van het Franse bedrijf Selectra, dat actief is in 18 landen wereldwijd.

Wat doet KillMyBill?

KillMyBill heeft als doel om inwoners van België te helpen besparen op hun huishoudelijks lasten. Hiervoor vergelijken we een groot aantal contracten voor huis voor jou, maar geven we je ook tips. Daarnaast vind je op de KillMyBill-website informatie over een groot aantal onderwerpen die gerelateerd zijn aan onze diensten. Je kunt bij KillMyBill terecht voor het vergelijken van leveranciers, het uitvoeren van een speedtest, tips voor het milieuvriendelijker maken van je woning en tips om energie te besparen. Bovendien helpen wij jou gratis met het verhuizen van al je abonnementen en met alle zaken die bij een verhuis komen kijken.

Welke diensten biedt KillMyBill aan?

KillMyBill vergelijkt alle leveranciers in de Belgische energie-, telecom-, verzekerings- en financiële markt.

Wellicht interessant: