Hulp nodig bij je verhuizing naar Oost-Vlaanderen?

Wij helpen je met het verhuizen van al je huishoudelijke contracten (energie, telecom, water en verzekeringen)!

Al meer dan 2,5 miljoen klanten gingen je voor

5/5

Gebaseerd op 14433 recensies

Verhuis al je contracten

Deskundig advies van experts

Snelle en gratis service

De administratieve stappen voor een verhuis naar Oost-Vlaanderen

Ga je binnenkort verhuizen naar Oost-Vlaanderen? KillMyBill biedt gedetailleerde informatie over de stappen die je moet zetten om de verhuizing van je energie-, water, telecom- en verzekeringscontracten naar het nieuwe adres te regelen. Daarnaast vind je hier een handig overzicht van alle energieleveranciers en telecom aanbieders die actief zijn in Oost-Vlaanderen.

De stappen voor een verhuis naar Oost-Vlaanderen

Elk jaar zien we een toenemend aantal mensen verhuizen binnen en naar België. Als je naar Oost-Vlaanderen een verhuis regelt, komt daar meestal veel meer bij kijken dan je denkt. Naast het verplaatsen van je spullen, moet er ook een aanzienlijke hoeveelheid administratie worden afgehandeld. Denk hierbij aan de volgende dingen:

  • Een inschrijving in de andere gemeente regelen.
  • Een adreswijziging aan de relevantie instanties doorgeven.
  • Nutsvoorzieningen en telecom in orde brengen op het nieuwe adres.
  • De verzekeringen in orde brengen op het nieuwe adres.

Het is van belang te vermelden dat de nutsbedrijven en waterleveranciers kunnen variëren per gemeente. Daarom ziet het verhuisproces er anders uit, afhankelijk van de plek waarheen je zult verhuizen.

Zorg voor een georganiseerde verhuizing

Ga je verhuizen naar een gemeente in Oost-Vlaanderen? Kies de gemeente waar je naartoe verhuist uit de lijst hieronder. Zo ontdek je welke stappen je exact moet zetten om je huishoudelijke contracten correct te verhuizen.