Een relatief nieuwe, maar toch al bekende naam in de Belgische telecommarkt is hey telecom. Deze telecom aanbieder biedt enkel gsm-abonnementen aan, maar doet dat wel tegen scherpe tarieven en met veel data. Ontdek op deze pagina de belangrijkste informatie en de contactgegevens van hey telecom.

Wie is hey telecom?

hey telecom is een dochteronderneming van Orange dat in het najaar van 2021 toetrad tot de Belgische markt. Vanaf het begin heeft deze telecom aanbieder zich gericht op het aanbieden van scherp geprijste gsm-abonnementen met veel data.

Wat hey telecom bovendien onderscheid van andere telecom aanbieders, is dat zij zich blijven ontwikkelen en daarom actief om feedback van hun klanten vragen. Bovendien is hey! een milieuvriendelijk merk, met 100 % gerecyclede simkaarten en materialen en zijn ze 100 % koolstofneutraal.

Hulp nodig bij het kiezen van een gsm abonnement?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle gsm abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw gsm abonnement of pack.

Hulp nodig bij het kiezen van een gsm abonnement?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle gsm abonnementen in België en het afsluiten van een nieuw gsm abonnement.

Hoe neem je met hey telecom contact op?

Het is enkel mogelijk om digitaal met hey telecom contact op te nemen.

  • Online chat op de website
  • hey telecom forum

In het geval dat je gsm / simkaart geblokkeerd dient te worden, is het wel mogelijk om telefonisch met hey telecom contact op te nemen. Je kunt in dit geval de hey telecom klantendienst bereiken op: 02 0800 95 95 5. Vanuit het buitenland bel je naar: +32 495 95 95 00.

Wat zijn de openingsuren van de hey telecom klantendienst?

De openingsuren van de hey telecom klantendienst zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 - 20:00 uur.

Buiten de openingsuren kun je voor het blokkeren van je gsm / simkaart 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 met hey telecom contact opnemen.

Wat is het adres van hey telecom?

Het kantoor van Orange Belgium - waar hey telecom tot behoort - bevindt zich in Evere.

Orange Belgium N.V.
Bourgetlaan 3
1140 Evere

Ook heeft Orange vestigingen in Gent (Sint Salvatorsstraat 18/201, 9000 Gent) en in Charleroi (Avenue Mermoz 32, 6041 Gosselies).

Wat is het aanbod van hey telecom?

Het is bij hey telecom enkel mogelijk om gsm-abonnementen aan te schaffen. Je hebt hierbij de keuze tussen drie verschillende abonnementen, die onderling verschillen in de hoeveelheid data, belminuten en SMS'en. Bovendien zijn de abonnementen goedkoper voor hen die nog geen 26 jaar zijn.

Een ander kenmerk van de gsm-abonnementen van hey telecom is dat je elke drie maanden gratis extra data ontvangt. Op deze manier verdubbel je zelfs na één jaar je data in je gsm-abonnement zonder dat je hiervoor hoeft te betalen! Meer data voor minder geld dus.

Vergelijk telecom providers of sluit direct bij hey telecom een gsm-abonnement af.

Bel KillMyBill voor gratis advies en hulp bij alle telecom abonnementen vergelijken of sluit zelf online een gsm-abonnement bij hey telecom af.

Vergelijk telecom providers of sluit direct bij hey telecom een gsm-abonnement af.

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies en hulp bij alle telecom abonnementen vergelijken of sluit zelf online een gsm-abonnement bij hey telecom af.

Wat is de hey telecom review?

Voor klachten over je telecom aanbieder dien je naar de Ombudsdienst van Telecommunicatie te gaan. Zij zullen dan bemiddelen tussen jou en je telecom aanbieder. Daarnaast houdt de Ombudsdienst ook een overzicht bij van alle klachten die zijn binnengekomen, waarna ze over elk jaar een rapport uitbrengen.

Omdat hey telecom een merk van Orange is, worden de klachten over hen ook bij die van Orange opgeteld. Het is daarom lastig aan te geven hoeveel klachten er in 2022 over hey telecom bij de Ombudsdienst zijn binnengekomen. Daarnaast zijn er ook niet zo heel veel hey telecom reviews te vinden op internet doordat hey! nog maar een jong merk is.