Een relatief nieuwe, maar toch al bekende naam in de Belgische telecommarkt is hey telecom. Deze telecom aanbieder biedt internet en gsm-abonnementen aan en doet dat tegen scherpe tarieven en met veel data. Ontdek op deze pagina de belangrijkste informatie en de contactgegevens van hey telecom.

hey telecom in het kort

Over hey telecom

  • Opgericht in 2021
  • Actief in heel België
  • Gebruikt het netwerk van Orange
  • 2,3 / 5 op Trustpilot (66 reviews)

Aanbod hey telecom

  • Internet abonnement
  • Gsm-abonnementen met 5G en een korting voor jongeren

Tijdlijn hey telecom

  1. 2021 - oprichting hey telecom
  2. 2023 - lancering internet abonnement

Wie is hey telecom?

hey telecom is een dochteronderneming van Orange dat in het najaar van 2021 toetrad tot de Belgische markt. Vanaf het begin heeft deze telecom aanbieder zich gericht op het aanbieden van scherp geprijste gsm-abonnementen met veel data.

Wat hey telecom bovendien onderscheid van andere telecom aanbieders, is dat zij zich blijven ontwikkelen en daarom actief om feedback van hun klanten vragen. Bovendien is hey! een milieuvriendelijk merk, met 100 % gerecyclede simkaarten en materialen en zijn ze 100 % koolstofneutraal.

Contactinformatie hey telecom

Het is enkel mogelijk om digitaal met hey telecom contact op te nemen.

  • Online chat op de website
  • hey telecom forum

In het geval dat je gsm / simkaart geblokkeerd dient te worden, is het wel mogelijk om telefonisch met hey telecom contact op te nemen. Je kunt in dit geval de hey telecom klantendienst bereiken op: 02 0800 95 95 5. Vanuit het buitenland bel je naar: +32 495 95 95 00.

Openingsuren van de klantendienst van hey telecom

De openingsuren van de hey telecom klantendienst zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 - 20:00 uur.

Buiten de openingsuren kun je voor het blokkeren van je gsm / simkaart 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 met hey telecom contact opnemen.

Adres van hey!

Het kantoor van Orange Belgium - waar hey telecom tot behoort - bevindt zich in Evere.

Orange Belgium N.V.
Bourgetlaan 3
1140 Evere

Ook heeft Orange vestigingen in Gent (Sint Salvatorsstraat 18/201, 9000 Gent) en in Charleroi (Avenue Mermoz 32, 6041 Gosselies).

Aanbod van hey telecom

Het is bij hey telecom mogelijk om internet en gsm-abonnementen aan te schaffen. Je hebt voor mobiele telefonie de keuze tussen drie verschillende abonnementen, die onderling verschillen in de hoeveelheid data, belminuten en SMS'en. Bovendien zijn de abonnementen goedkoper voor hen die nog geen 26 jaar zijn.

Een ander kenmerk van de gsm-abonnementen van hey telecom is dat je elke drie maanden gratis extra data ontvangt. Op deze manier verdubbel je zelfs na één jaar je data in je gsm-abonnement zonder dat je hiervoor hoeft te betalen! Meer data voor minder geld dus.

Het internet abonnement van hey telecom is in september 2023 gelanceerd. Er wordt maar één internet abonnement aangeboden en het is momenteel niet mogelijk om hier opties aan toe te voegen.

Reviews over hey telecom

Voor klachten over je telecom aanbieder dien je naar de Ombudsdienst van Telecommunicatie te gaan. Zij zullen dan bemiddelen tussen jou en je telecom aanbieder. Daarnaast houdt de Ombudsdienst ook een overzicht bij van alle klachten die zijn binnengekomen, waarna ze over elk jaar een rapport uitbrengen.

Omdat hey telecom een merk van Orange is, worden de klachten over hen ook bij die van Orange opgeteld. Het is daarom lastig aan te geven hoeveel klachten er in 2022 over hey telecom bij de Ombudsdienst zijn binnengekomen. Daarnaast zijn er ook niet zo heel veel hey telecom reviews te vinden op internet doordat hey! nog maar een jong merk is.

Op Trustpilot zijn er nog niet heel veel reviews over hey! te vinden, namelijk maar 68. Na aanleiding van deze reviews krijgt hey een gemiddelde score van 2,3 / 5 (19 oktober 2023).

Meer informatie over Hey telecom

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
KillMyBill heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Onze telecom experts helpen jou gratis met alle telecom abonnementen en aanbieders
vergelijken, het veranderen van telecom aanbieder en al je andere vragen.

Laat onze telecom experts jou terugbellen! Wij helpen jou gratis met ale telecom
abonnementen vergelijken, het veranderen van aanbieder en al je andere vragen.