hey telecom contact: overzicht hey telecom klantendienst

Geactualiseerd op
minuten lezen
hey telecom contact

Je kunt met hey telecom contact opnemen via de online chat. Enkel als je de simkaart van je gsm moet blokkeren, is het mogelijk om telefonisch de hey telecom klantendienst te bereiken. Je kunt in dit geval bellen naar: 0800 95 95 5 (+32 495 95 95 00 vanuit het buitenland). De openingsuren van de hey telecom klantendienst zijn van zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 22:00 uur.

hey telecom telefoonnummer

Het is niet mogelijk om voor vragen of problemen met hey telecom contact op te nemen. Is je gsm echter gestolen en moet je jouw simkaart laten blokkeren, dan kun je wel telefonisch met hey telecom contact opnemen.

Het hey telecom telefoonnummer voor het blokkeren van je simkaart is: 0800 95 95 5 (vanuit het buitenland +32 495 95 95 00). Je kunt de hey telecom klantendienst bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 22:00 uur.

Hoe neem je met hey telecom contact op?

Dien je met hey telecom contact op te nemen voor vragen of problemen? Dit is enkel via de online chat op de website van hey! mogelijk. Ook kun je de hulp en support pagina op de hey! website bezoeken.

Bij hey telecom klant worden

Je kunt zelf bij hey telecom een abonnement afsluiten via de hey! website. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden, waarbij hey telecom ook je huidige abonnement voor jou opzegt.

Veelgestelde vragen over met hey telecom contact opnemen

Hoe stuur ik een mail naar hey telecom?

Het is niet mogelijk om per mail met hey telecom contact op te nemen.

Is het hey telecom telefoonnummer gratis?

Ja, zolang je je in België bevindt, kun je gratis bellen naar hey telecom voor het laten blokkeren van je simkaart. Vanuit het buitenland dien je wel je normale belkosten te betalen.

Hoe kun je hey telecom verhuizen?

Het is al voldoende om enkel je adreswijziging in My hey! door te voeren als je gaat verhuizen.

Ga je verhuizen?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Ga je verhuizen?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Hoe kun je hey telecom opzeggen?

  • Door KillMyBill te bellen: 02 808 96 40.
  • Door aan te geven dat je jouw huidige gsm-nummer wilt behouden als je een nieuw abonnement afsluit.
  • Door het opzegformulier in te vullen.

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Bel KillMyBill en ontvang gratis en vrijblijvend hulp bij het vergelijken van alle aanbieders, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Laat KillMyBill je gratis terugbellen voor hulp bij de telecom aanbieders vergelijken, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie
Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 42 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
KillMyBill heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

hey telecom klant worden?

hey klant worden of abonnementen vergelijken?

Sluit direct bij hey een gsm-abonnement af.

Bereken je prijs