Ontdek de hey telecom review en ervaringen

Geactualiseerd op
minuten lezen
hey telecom review

De online hey telecom review is niet heel positief. Met een score van 2,1 / 5 op basis van de reviews van Trustpilot, zijn klanten niet al tevreden over hey telecom. Bij KillMyBill vinden wij hey telecom echter wel een goede telecom aanbieder. Ontdek in dit artikel onze hey telecom review.

hey telecom review van KillMyBill

De telecom experts van KillMyBill beoordelen hey telecom zeer positief, al is een abonnement bij hey telecom zeker niet voor iedereen geschikt.

Voor- en nadelen van hey telecom
Positieve hey telecom reviewsNegatieve hey telecom reviews
  • hey telecom behoort tot de goedkopere telecom aanbieders van België, waarbij je ook relatief veel data voor de maandelijkse abonnementskost krijgt.
  • Met een hey telecom abonnement krijgt je elke drie maanden extra data, waardoor je na één jaar zelfs de hoeveelheid data in je abonnement verdubbelt zonder extra kosten.
  • hey telecom wil milieuvriendelijk zijn, waardoor ze bijvoorbeeld voor het kleine beetje papier dat ze gebruiken, enkel gerecycled papier gebruiken.
  • De klantendienst van hey telecom is enkel via de chat op de website te bereiken.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, televisie- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

hey! review: de prijzen

Op hun website schrijft hey! dat ze "ultra-overvloedige abonnementen voor ongelooflijke prijzen" aanbieden. Natuurlijk is dit heel makkelijk om te zeggen, maar hoe zit dat als we alle abonnementen vergelijken?

KillMyBill is het volledig met hey telecom eens op het gebied van mobiele telefonie. Als je de gsm-abonnementen vergelijkt met vergelijkbare abonnementen, behoren ze zeker tot de goedkoopste op de markt. daarbij is er een speciale korting voor jongeren tot 26 jaar en ontvang je elke drie maanden gratis extra data, waardoor de abonnementen nog interessanter zijn.

Internet wordt pas sinds kort aangeboden, maar is nu al door CallMePower uitgeroepen tot het beste internet abonnement in 2024. Dit komt voort uit het feit dat de prijs zeer goed is voor de internetsnelheid en dat je onbeperkt internet ontvangt.

Beste internet en gsm pack

hey telecom Onbeperkt internet: beste internet abonnement in 2024
hey telecom Onbeperkt internet is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste internet abonnement.

hey telecom Onbeperkt internet: beste internet abonnement in 2024
hey telecom Onbeperkt internet is in de CallMePower Telecom Awards 2024 bekroond tot het beste internet abonnement.

Conclusie KillMyBills hey! review over de prijzen

hey telecom heeft een goed aanbod met zeer scherpgeprijsde abonnementen. Tel daarbij de extra voordelen van hey! op en ze maken zeker hun stelling waar over ultra-overvloedige abonnementen voor ongelooflijke prijzen.

Maaike Zahn, telecom expert van KillMyBill

Het is sterk aan te raden om alle internet- en gsm-abonnementen te vergelijken voordat je een abonnement afsluit. Iedereens situatie is anders, waardoor het belangrijk is om na te gaan welk abonnement het beste bij je persoonlijke wensen en behoeften past.

hey telecom review op Google en Trustpilot

(oud-)Klanten van hey telecom kunnen zowel op Trustpilot als op Google een review achterlaten.

3.1 /5
Gemiddelde beoordeling
2.1 / 5
4.1 / 5

De Trustpilot score van hey telecom is gebaseerd op basis van 130 reviews en de Google score op basis van 582 reviews (maart 2024).

hey telecom bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie

Als je een klacht over of probleem met hey telecom hebt, dien je allereerst met hey telecom contact op te nemen om zelf het probleem proberen op te lossen. Als dit niet lukt, kun je naar de Ombudsdienst voor Telecommunicatie stappen. Zij zullen dan bemiddelen tussen jou en hey telecom.

Elk jaar brengt de Ombudsdienst een rapport uit over de binnengekomen klachten van alle telecom providers van het jaar ervoor. In 2023 werden er over hey telecom 128 klachten ingediend.

Bij hey telecom klant worden

Wil je na het lezen van de hey! review bij hey telecom klant worden? Je kunt zelf snel en eenvoudig via de hey! website een abonnement afsluiten.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 29 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
KillMyBill heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. KillMyBill krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

hey telecom klant worden?

hey klant worden of abonnementen vergelijken?

Sluit direct bij hey een gsm-abonnement af.

Bereken je prijs