JIM mobile is een Belgische telecom aanbieder die enkel herlaadkaarten aanbiedt. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie en de contactinformatie van JIM Mobile.

Wie is JIM Mobile?

JIM Mobile is een telecom provider die een dochteronderneming is van Unleashed NV / Mobile Vikings NV en maakt gebruik van het mobiele netwerk van Telenet / BASE, waardoor er in bijna heel België een 4G-dekking is.

In tegenstelling tot de meeste andere telecom aanbieders in België, biedt JIM Mobileenkel herlaadkaarten aanbiedt. Het is bij hen dus niet mogelijk om een gsm abonnement of abonnementen af te sluiten voor internet, TV en vaste telefonie.Betaal enkel wat je verbrijkt aan de laagste tarieven in de markt.

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

Bel KillMyBill voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm abonnementen.

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm abonnementen.

Hoe neem je met JIM Mobile contact op?

Je kunt enkel telefonisch of via online contactmogelijkheden met JIM Mobile contact opnemen.

  • JIM Mobile telefoonnummer: +32 456 19 19 84 (1984 met een gsm nummer van JIM Mobile)
  • JIM Mobile e-mail: [email protected]
  • Facebook Messenger

Wat zijn de openingsuren van de JIM Mobile klantendienst?

Je kunt telefonisch met de JIM Mobile klantendienst contact opnemen tijdens de openingsuren van de klantendienst. De JIM Mobile openingsuren zijn van maandag tot vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Als je met JIM Mobile contact opneemt via Facebook Messenger of mail, zal de klantendienst zo snel mogelijk reageren.

Wat is het adres van JIM Mobile?

Het adres van Unleashed NV - waar JIM Mobile deel van uit maakt - bevindt zich in Hasselt.

Unleashed NV
Kempische Steenweg 309
Bus 1
3500 Hasselt

Wat is het aanbod van JIM Mobile?

Het is bij JIM Mobile enkel mogelijk om een herlaadkaart aan te schaffen. Je dient deze herlaadkaart vervolgens te herladen met één van de herlaadtarieven. De JIM Mobile herlaadtarieven zijn € 5,00, € 10,00, € 15,00 en € 20,00.

Als er op je JIM Mobile herlaadkaart belkrediet staat, kun je bellen, SMS'en en surfen op het internet. Je betaalt hierbij voor elke belminuut, SMS en MB dat je verbruikt. Zodra je door je belkrediet heen bent, moet je de prepaid kaart van JIM Mobile herladen om weer te kunnen bellen, SMS'en en surfen op internet.

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

Bel KillMyBill voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm abonnementen.

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm abonnementen.

Wat is de JIM Mobile review?

De Ombudsdienst voor telecommunicatie verzamelt elk jaar alle klachten die bij hen zijn binnen gekomen met betrekking tot de telecom aanbieders. Naast het helpen om deze problemen op te lossen, brengen ze ook ieder jaar een rapport uit waarin alle klachten verzameld worden.

In het laatse rapport van de Ombudsdienst voor telecommunicatie komt naar voren dat er in 2021 123 klachten over Unleashed NV - het moederbedrijf van JIM Mobile zijn binnen gekomen. Hiermee is Unleashed de eerste telecom aanbieder na de grootste telecom provider in België.

Op Trustpilot zijn er nog niet heel veel reviews over JIM Mobile binnen gekomen. In totaal heeft JIM Mobile slechts tien reviews, die voor een gezamelijk score van 2,1 / 5 zorgen. Al deze reviews zijn na 24 september 2022 geplaats, waardoor ze dus wel vrij recent zijn.