JIM mobile is een Belgische telecom aanbieder die enkel herlaadkaarten aanbiedt. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie en de contactinformatie van JIM Mobile.

JIM Mobile in het kort

Over JIM Mobile

  • Actief in heel België
  • Gebruikt het netwerk van Telenet / BASE
  • 2,7 / 5 op Trustpilot (11 reviews)

Aanbod JIM Mobile

  • Herlaadkaarten

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

Bel KillMyBill voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm-abonnementen.

Advertentie

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm-abonnementen.

Advertentie

Wie is JIM Mobile?

JIM Mobile is een telecom provider die een dochteronderneming is van Unleashed NV / Mobile Vikings NV en maakt gebruik van het mobiele netwerk van Telenet / BASE, waardoor er in bijna heel België een 4G-dekking is.

In tegenstelling tot de meeste andere telecom aanbieders in België, biedt JIM Mobile enkel herlaadkaarten aan. Het is bij hen dus niet mogelijk om een gsm-abonnement of abonnementen af te sluiten voor internet, TV en vaste telefonie.

Betaal enkel wat je verbrijkt aan de laagste tarieven in de markt.

Contactinformatie JIM Mobile

Je kunt enkel telefonisch of via online contactmogelijkheden met JIM Mobile contact opnemen.

  • JIM Mobile telefoonnummer: +32 456 19 19 84 (1984 met een gsm-nummer van JIM Mobile)
  • JIM Mobile e-mail: [email protected]
  • Facebook Messenger

Openingsuren van de klantendienst van JIM Mobile

Je kunt telefonisch met de JIM Mobile klantendienst contact opnemen tijdens de openingsuren van de klantendienst. De JIM Mobile openingsuren zijn van maandag tot vrijdag van 8:30 - 17:00 uur. Als je met JIM Mobile contact opneemt via Facebook Messenger of mail, zal de klantendienst zo snel mogelijk reageren.

Adres van JIM Mobile

Het adres van Unleashed NV - waar JIM Mobile deel van uit maakt - bevindt zich in Hasselt.

Unleashed NV
Kempische Steenweg 309
Bus 1
3500 Hasselt

Aanbod van JIM Mobile

Het is bij JIM Mobile enkel mogelijk om een herlaadkaart aan te schaffen. Je dient deze herlaadkaart vervolgens te herladen met één van de herlaadtarieven. De JIM Mobile herlaadtarieven zijn € 5,00, € 10,00, € 15,00 en € 20,00.

Als er op je JIM Mobile herlaadkaart belkrediet staat, kun je bellen, sms'en en surfen op het internet. Je betaalt hierbij voor elke belminuut, SMS en MB dat je verbruikt. Zodra je door je belkrediet heen bent, moet je de prepaid kaart van JIM Mobile herladen om weer te kunnen bellen, sms'en en surfen op internet.

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

Bel KillMyBill voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm-abonnementen.

Advertentie

Is een herlaadkaart de beste keuze voor jou?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies en het vergelijken van herlaadkaarten en gsm-abonnementen.

Advertentie

Review van JIM Mobile

De Ombudsdienst voor Telecommunicatie verzamelt elk jaar alle klachten die bij hen zijn binnen gekomen met betrekking tot de telecom aanbieders. Naast het helpen om deze problemen op te lossen, brengen ze ook ieder jaar een rapport uit waarin alle klachten verzameld worden.

In het laatse rapport van de Ombudsdienst voor Telecommunicatie komt naar voren dat er in 2022 172 klachten over Unleashed NV - het moederbedrijf van JIM Mobile - zijn binnen gekomen. Hiermee is Unleashed de eerste telecom aanbieder na de grootste telecom provider in België. Bovendien is er sprake van een kleine toename ten opzichte van 2021.

Op Trustpilot zijn er nog niet heel veel reviews over JIM Mobile binnen gekomen. In totaal heeft JIM Mobile slechts elf reviews, die voor een gezamelijk score van 2,7 / 5 zorgen (19 oktober 2023). Al deze reviews zijn na 24 september 2022 geplaats, waardoor ze dus wel vrij recent zijn.

Meer informatie over JIM Mobile

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Bel KillmyBill voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen. (gratis dienst)

Laat KillmyBill jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen. (gratis dienst)