Ello mobile

Ello Mobile is een Belgische operator die gespecialiseerd is in mobiele telefonie. Het doel van deze operator is om onafhankelijk te zijn en om social geëngageerd te zijn. Een deel van de winst van Ello Mobile wordt verdeeld over een aantal sociale projecten.

Het bedrijf is een MVNO, een mobile virtual network operator. Ello Mobile beschikt dus niet over een eigen netwerk maar maakt gebruik van het netwerk van BASE om haar producten en diensten te kunnen aanbieden aan de Belgische consumenten.

Ello Mobile is bovendien een 100% digitale operator. Dit wil zeggen dat zij enkel online bestaan. Hun producten en diensten worden niet via een verkooppunt maar online aangeboden en verkocht.

De strategie van Ello Mobile

Ello Mobile heeft een vrij aparte strategie. Zij bieden niet de laagste tarieven in België aan en lopen ook niet te koop met allerhande kortingen en promoties. Ello Mobile wil immers dat haar winst zo groot mogelijk is zodat ze geld kunnen blijven doneren aan goede doelen. Zo werkt Ello Mobile vaak samen met de Koning Boudewijnstichting voor een aantal projecten.

De consument kan zelf een project kiezen dat hij graag zou willen steunen, maar hij kan ook de operator vertrouwen en hen een project laten uitkiezen. Welke keuze er ook gemaakt wordt, de consument wordt op het einde van het jaar steeds geïnformeerd over wat er met het geld gebeurd of gerealiseerd is.

De producten aangeboden door Ello Mobile

De tariefplannen aangeboden door Ello Mobile zijn eenvoudig. Het is mogelijk om ofwel een prepaid kaart ofwel een van de drie abonnementen aan te kopen. De abonnementen bundelen steeds belminuten en SMS. Het is ook mogelijk om te betalen voor aanvullende diensten. Vier andere abonnementen bieden ook mobiele data aan. Bij Ello Mobile bestaat onbeperkt bellen of sms’en niet maar de duurdere abonnementen bieden wel een zeer grote hoeveelheid van belminuten en SMS aan.

Hoe een contract bij Ello Mobile tekenen?


Om een contract voor een gsm-abonnement te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende operatoren in België en kies voor de aanbieding van Ello Mobile.

Hoe een contract bij Ello Mobile opzeggen?

Als u uw contract bij Ello Mobile wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen. In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

E-mail: helpdesk@ello-mobile.com


Tel. 078 15 10 12

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.