Ontmoet het redactieteam van KillMyBill

 • Foto Antoine

  Antoine Destrument

  Telecom expert

  Antoine is de telecom expert van KillMyBill. Hij informeert en helpt je de aanbiedingen van alle Belgische telecom providers te vergelijken, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste bij je persoonlijke situatie past.

 • Foto Léo

  Léo Payras

  Business Developer

  Léo is een verzekeringsspecialist bij Killmybill. Hij helpt je de beste verzekering voor je behoeften te kiezen. Hij schrijft artikelen over auto-, gezondheids, woon-, familie-, openstaand saldo- en huisdierenverzekering.

 • Foto Loona

  Loona Vovard

  Experte en énergie

  Loona is gespecialiseerd in energie. Het is haar taak om je te informeren over de verschillende leveranciers en contractvormen, zodat je de keuze kunt maken die het beste bij jouw behoeften en verbruik past.

 • Foto Maaike

  Maaike Zahn

  Telecom expert

  Maaike is de telecom expert van KillMyBill. Zij is toegewijd aan jou helpen het juiste telecom abonnement te vinden. Zij helpt jou graag met het vinden van antwoorden op al je vragen over internet, TV en telefonie en het vergelijken van alle telecom abonnementen in België.

 • Foto Manon

  Manon Kool

  Energie-expert

  Manon is de energie expert van KillMyBill. Zij helpt jou met het vergelijken en ontcijferen van de aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers en het begrijpen van alles omtrent de Belgische energiemarkt. Haar doel is dat jij geld bespaart met het kiezen van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie.

 • Foto Océane

  Océane Ubaghs

  Persoonlijke financiën expert

  Océane heeft 3 jaar ervaring in de sector persoonlijke financiën en is sinds 2020 gespecialiseerd in het vergelijken van telecom- en energieabonnementen. Zij helpt je de verschillende aanbiedingen op de markt te vergelijken, zodat je kunt besparen op jouw facturen.

 • Foto Sebastian

  Sebastian Matthijsen

  Energie-expert

  Sebastian is de energie expert van KillMyBill. Hij is verantwoordelijk voor alle informatie met betrekking tot elektriciteit en gas en helpt je met het vergelijken van alle Belgische energieleveranciers zodat jij het beste abonnement voor jou kunt afsluiten en kunt besparen op je energiefactuur.

 • Foto Yael

  Yael de Keijzer

  Verhuis- en energie-expert

  Yaël is de verhuis- en energieexpert van KillMyBill. Ze maakt alle informatie over energie-, telecom-, en watercontracten overzichtelijk. Met haar uitgebreide kennis helpt Yaël klanten bij het maken van de beste keuzes voor hun specifieke situatie, zodat ze zowel tijd als geld kunnen besparen.