Ontmoet het redactieteam van KillMyBill

 • Foto Antoine

  Antoine Boquien

  Webmarketing & Content Officer

  Antoine is de verzekerings- en financiële experts van KillMyBill. Hij helpt jou met alle verzekeringen en financiële instellingen vergelijken, al je vragen over verzekeringen en financiën beantwoorden en het beste contract afsluiten voor je situatie.

 • Foto Antoine

  Antoine Destrument

  Webmarketing & Content Officer

  Antoine is de telecom expert van KillMyBill. Hij informeert en helpt je de aanbiedingen van alle Belgische telecom providers te vergelijken, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste bij je persoonlijke situatie past.

 • Foto Léo

  Léo Payras

  Webmarketing & Content Officer

  Léo is een verzekeringsspecialist bij Killmybill. Hij helpt je de beste verzekering voor je behoeften te kiezen. Hij schrijft artikelen over auto-, gezondheids, woon-, familie-, openstaand saldo- en huisdierenverzekering.

 • Foto Maaike

  Maaike Zahn

  Webmarketing & Content Officer

  Maaike is de telecom expert van KillMyBill. Zij is toegewijd aan jou helpen het juiste telecom abonnement te vinden. Zij helpt jou graag met het vinden van antwoorden op al je vragen over internet, TV en telefonie en het vergelijken van alle telecom abonnementen in België.

 • Foto Manon

  Manon Kool

  Webmarketing & Content Officer

  Manon is de energie expert van KillMyBill. Zij helpt jou met het vergelijken en ontcijferen van de aanbiedingen van de Belgische energieleveranciers en het begrijpen van alles omtrent de Belgische energiemarkt. Haar doel is dat jij geld bespaart met het kiezen van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie.

 • Foto Romy

  Romy Verlangen

  Webmarketing & Content Officer

  Romy is de verzekerings- en financiële expert van KillMyBill. Zij helpt jou met het begrijpen van de verschillende verzekeringen en alles rondom financiën. Dankzij haar vergelijkingen vind jij de verzekering of bank die het beste bij je wensen en behoeften past.

 • Foto Sebastian

  Sebastian Matthijsen

  Webmarketing & Content Officer

  Sebastian is de energie expert van KillMyBill. Hij is verantwoordelijk voor alle informatie met betrekking tot elektriciteit en gas en helpt je met het vergelijken van alle Belgische energieleveranciers zodat jij het beste abonnement voor jou kunt afsluiten en kunt besparen op je energiefactuur.