Heb je vragen over je telecom abonnementen of heb je hulp nodig?

De telecom experts van KillMyBill helpen je gratis met al je vragen en problemen.

Advertentie

Heb je vragen over je telecom abonnementen of heb je hulp nodig?

De telecom experts van KillMyBill helpen je gratis met al je vragen en problemen.

Advertentie

Ello Mobile contact: overzicht gegevens klantendienst

Geactualiseerd op
minuten lezen

De Ello Mobile klantendienst bellen kan op: 078 15 10 12. De openingsuren van de Ello Mobile klantendienst zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 12:30 uur en van 13:00 - 19:00 uur. Met Ello Mobile contact opnemen kan ook via de mail: [email protected]. Ello Mobile is bovendien actief op X.

Telefoonnummer Ello Mobile klantendienst

Er is maar één Ello Mobile telefoonnummer: 078 15 10 12. De openingsuren van de telefonische klantendienst zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 12:30 uur en van 13:00 - 19:00 uur.

Digitale contactmanieren Ello Mobile klantendienst

Wil je digitaal met Ello Mobile contact opnemen? Er zijn verschillende contactmanieren beschikbaar:

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, televisie- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Bij Ello Mobile klant worden

Je kunt zelf bij Ello Mobile een abonnement afsluiten via de Ello Mobile website. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden, waarbij Ello Mobile ook je huidige abonnement voor jou opzegt.

Wil je hulp ontvangen met het afsluiten van een Ello Mobile abonnement? Je kunt dan met de Ello Mobile klantendienst contact opnemen. Een medewerker van Ello Mobile zal jou dan helpen met het afsluiten van een nieuw abonnement.

Veelgestelde vragen over de Ello Mobile klantendienst

Hoe stuur ik een mail naar Ello Mobile?

Met Ello Mobile contact opnemen via de mail kan door een mail te sturen naar [email protected]. De Lycamobile klantendienst zal dan zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Kan ik gratis naar Ello Mobile bellen?

Nee, het is niet mogelijk om gratis de Ello Mobile klantendienst te bellen.

Hoe kun je Ello Mobile verhuizen?

Het is al voldoende om enkel je adreswijziging in Mijn Ello door te voeren als je gaat verhuizen.

Ga je verhuizen?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Ga je verhuizen?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Hoe kun je Ello Mobile opzeggen?

Je Ello Mobile abonnement opzeggen kun je op meerdere manieren doen:

  • Door KillMyBill te bellen als je ook een abonnement bij een andere aanbieder wilt afsluiten: 02 808 96 40.
  • Door tijdens het afsluiten van een nieuw abonnement bij een andere gsm-aanbieder aan te geven dat je jouw huidige nummer wilt behouden.
  • Door met Ello Mobile contact op te nemen.

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Bel KillMyBill en ontvang gratis en vrijblijvend hulp bij het vergelijken van alle aanbieders, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Laat KillMyBill je gratis terugbellen voor hulp bij de telecom aanbieders vergelijken, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie
Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 41 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Bel KillmyBill voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).

Laat KillmyBill jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).