Waarom Mega klant worden?

  • Groene stroom

    Bij Mega ontvang je standaard groene stroom, zonder dat je hier extra voor moet betalen (m.u.v. het Mega Online Flex tarief). Bovendien biedt Mega ook de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van je gascontract te compenseren.

  • Aantrekkelijke tarieven

    Mega streeft ernaar om de voordeligste energiecontracten op de Belgische markt aan te bieden. Daarnaast biedt Mega regelmatig kortingen aan, waardoor de contracten van deze leverancier significant goedkoper kunnen zijn.

  • Belgisch bedrijf

    Mega is een volledig Belgisch bedrijf, opgericht in 2013 door twee ondernemers uit Luik. Hierdoor is Mega een van de weinige energieleveranciers die volledig in Belgische handen is.

Stap over naar Mega:

Bel KillMyBill om direct een contract af te sluiten bij Mega of laat je terugbellen door een van onze energie-experts.

Wij zijn te bereiken van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik klant worden bij Mega?

1. Vraag een energiecontract bij Mega aan via KillMyBill. 2. Mega zal je oude energiecontract automatisch opzeggen. 3. Geef je meterstanden door aan de netbeheerder nadat je hier een bericht over hebt ontvangen. 4. Betaal de slotfactuur van je oude energieleverancier. 5. Je overstap naar Mega is afgerond!

Wat zijn de actuele promoties van Mega?

Mega biedt meerdere kortingen aan voor nieuwe en bestaande klanten. Neem contact op met KillMyBill voor meer informatie over de actuele promoties bij Mega.