De Mega klantendienst is op een aantal verschillende manieren te bereiken. Op deze pagina vind je alle contactgegevens van Mega en de procedures die je moet volgen voor het regelen van een verhuis.

Mega telefoonnummer

Telefoonnummer klantendienst:
016 67 60 60
Stroompanne (Fluvius):
078 35 35 00

Adres Mega

Mega Energie

Rue Natalis 2, 4020 Luik

Mega online contacteren

In de Mega klantenzone kun je een groot aantal zaken betreffende je energiecontract zelf regelen, zoals het inzien van facturen en het aanpassen van gegevens.

Voor het sturen van een e-mail kun je gebruik maken van het Mega contactformulier. Na het invullen van dit formulier zul je binnen uiterlijk enkele werkdagen een bericht per e-mail ontvangen van de klantendienst. Mega is ook direct per e-mail bereikbaar op: [email protected].

Mega is tevens actief op Facebook en Twitter.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Mega klant worden of informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de Mega tarieven of om een energiecontract af te sluiten. (Gratis dienst)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Mega klant worden of informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of bel KillMyBill op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Hoe Mega verhuis regelen?

Stap 1: verhuis doorgeven. Geef je Mega verhuis telefonisch of in de online klantenzone door. Het is aan te raden om dit geruime tijd van tevoren te doen. Voor het doorgeven van je verhuis heb je in ieder geval je nieuwe adres, de verhuisdatum en de persoonlijke gegevens van de contractant nodig.
Stap 2: overnamedocument. Voor het overdragen van de energiemeters in je oude woning en het overnemen van de meters in je nieuwe woning dien je het overnamedocument in te vullen. Dit document deel je met Mega.
Stap 3: vergelijk tarieven. Vergelijk bij een verhuis altijd de tarieven op je nieuwe adres om er zeker van te zijn dat je huidige contract nog steeds de voordeligste prijzen heeft voor jouw verbruik. In de energievergelijker van KillMyBill (by CallMePower) zijn alle energiecontracten in België opgenomen.

Mega verhuis

Veelgestelde vragen

Wat is het Mega e-mailadres?

Het is aan te raden om gebruik te maken van het contactformulier dat hierboven is weergegeven. Het is echter ook mogelijk om een e-mail te sturen naar Mega op: [email protected].

Wat zijn de openingsuren van de Mega klantendienst?

De Mega klantendienst is te bereiken van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 11:00 uur en van 14:00 tot 15:30 uur.

Welk contract heb ik bij Mega?

Je kunt terugvinden welk contract je hebt afgesloten bij Mega in de online klantenzone of op je energiefacturen.

Is het Mega telefoonnummer gratis?

Het Mega telefoonnummer is geen betalend nummer, maar je betaalt hier wel het zonale tarief. De eventuele kosten zijn in dit geval afhankelijk van de voorwaarden in je mobiele abonnement.