Heb je vragen over je telecom abonnementen of heb je hulp nodig?

De telecom experts van KillMyBill helpen je gratis met al je vragen en problemen.

Advertentie

Heb je vragen over je telecom abonnementen of heb je hulp nodig?

De telecom experts van KillMyBill helpen je gratis met al je vragen en problemen.

Advertentie

United Telecom contact: overzicht contactgegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
United Telecom contact

Het United Telecom telefoonnummer is: +32 16 44 92 31. Het e-mailadres van de United Telecom klantendienst is: [email protected]. Met United Telecom contact opnemen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 12:30 uur en van 13:00 - 17:00 uur.

Telefoonnummers United Telecom klantendienst

Er is één United Telecom telefoonnummer beschikbaar waarop je de klantendienst van United Telecom kunt bellen: +32 16 44 92 31.

De openingsuren van de United Telecom klantendienst zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 12:30 uur en van 13:00 - 17:00 uur. Op mailcontact zal de klantendienst van United Telecom zo snel mogelijk terugkomen.

Digitale contactmanieren United Telecom klantendienst

Wil je digitaal met United Telecom contact opnemen? Er zijn verschillende contactmanieren beschikbaar:

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, televisie- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Bij United Telecom klant worden

Je kunt zelf bij United Telecom een abonnement afsluiten via de United Telecom website. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden en / of dat je gebruik wilt maken van Easy Switch. Bij beide gevallen zal United Telecom je huidige abonnement voor jou opzeggen.

Wil je hulp ontvangen met het afsluiten van een United Telecom abonnement? Je kunt dan met de United Telecom klantendienst contact opnemen. Een medewerker van United Telecom zal jou dan helpen met het afsluiten van een nieuw abonnement.

Veelgestelde vragen over de United Telecom klantendienst

Hoe stuur ik een mail naar United Telecom?

Met United Telecom contact opnemen via de mail kan door het invullen van een contactformulier of door een mail te sturen naar [email protected]. De United Telecom klantendienst zal dan zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Kan ik gratis naar United Telecom bellen?

Voor het telefonisch met United Telecom contact opnemen zullen de normale belkosten aangerekend worden.

Hoe kun je United Telecom verhuizen?

Het regelen van een verhuis is enkel noodzakelijk als je een pack of internetabonnement hebt. In dit geval volg je onderstaande stappen voor het doorgeven van je United Telecom verhuis.

  1. Ga na of je nieuwe woning al aangesloten is op het United Telecom netwerk.
  2. Geef je verhuizing drie tot zes weken voor de daadwerkelijk verhuis door aan United Telecom als er al een United Telecom internetaansluiting is. Is de aansluiting er nog niet, dan zul je zes weken voor de verhuis de verhuizing door moeten geven.
  3. Maak een afspraak voor de installatie in je nieuwe woning.
  4. Zorg dat je thuis bent tijdens het tijdslot waarin de technieker van United Telecom langs kan komen voor de installatie.

Heb je enkel een United Telecom gsm-abonnement? Het is dan al voldoende om enkel je adreswijziging in de United Telecom klantenzone door te voeren.

Ga je verhuizen?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Ga je verhuizen?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Hoe kun je United Telecom opzeggen?

  • Door KillMyBill te bellen als je ook een abonnement bij een andere aanbieder wilt afsluiten: 02 808 96 40.
  • Door tijdens het afsluiten van een nieuw abonnement bij een andere telecom aanbieder aan te geven dat je jouw huidige nummer wilt behouden.
  • Door schriftelijk met United Telecom contact op te nemen.

Heb je materialen van United Telecom geleend of gehuurd? Vergeet dan niet om na het opzeggen van je United Telecom abonnement pack alle materialen met accessoires naar United Telecom terug te sturen.

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Bel KillMyBill en ontvang gratis en vrijblijvend hulp bij het vergelijken van alle aanbieders, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Laat KillMyBill je gratis terugbellen voor hulp bij de telecom aanbieders vergelijken, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie
Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 22 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Bel KillmyBill voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).

Laat KillmyBill jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).