United Telecom contact: overzicht gegevens klantendienst

De klantendienst van United Telecom is op een aantal verschillende manieren te bereiken. Op deze pagina vind je alle manieren waarop je met United Telecom contact kunt opnemen.

Telefoonnummer & email United Telecom klantendienst

Je kunt telefonisch met de klantendienst van United Telecom contact opnemen van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 12:30 uur en van 13:00 - 17:00 uur. Op mailcontact zal de klantendienst van United Telecom zo snel mogelijk terugkomen.

United Telecom is ook actief op Facebook.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV en gsm abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV en gsm abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Hoe regel je een United Telecom verhuis?

  1. Ga na of je op je nieuwe adres United Telecom kunt ontvangen.
  2. Ga na of je nieuwe woning al aangesloten is op het United Telecom netwerk.
  3. Geef je verhuizing minstens één maand voor de daadwerkelijk verhuis door aan United Telecom. Is de aansluiting er nog niet, dan zul je nog verder voor voor de verhuis de verhuizing door moeten geven.
  4. Er wordt een afspraak gemaakt voor de installatie.
  5. Zorg dat je thuis bent tijdens het tijdsslot waarin de technieker van United Telecom langs kan komen voor de installatie.

Heb je enkel een United Telecom gsm-abonnement? Het is al voldoende om enkel je adreswijziging in myUNITED - de online klantendienst van United Telecom - door te voeren.

United Telecom verhuis

Hoe moet je United Telecom opzeggen?

Easy Switch

Bij veranderen van aanbieder

  1. Vergelijk telecom aanbieders of bel KillMyBill voor gratis hulp en advies.
  2. Bestel een nieuw abonnement bij een andere telecom aanbieder.
  3. Geef aan dat je van Easy Switch gebruik wilt maken.
  4. Geef aan bij wie je nu klant bent, wat je Easy Switch ID is en wat je huidige klantennummer is.
  5. Rond de bestelling af.

United Telecom opzeggen

Zonder een nieuw abonnement af te sluiten

Je dient je abonnementen van United Telecom schriftelijk op te zeggen, bijvoorbeeld via de mail. Vergeet niet om vervolgen eventuele materialen die je bij United Telecom gehuurd of geleend hebt, terug te sturen.

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Bel KillMyBill en ontvang gratis en vrijblijvend hulp bij het vergelijken van alle aanbieders, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Laat KillMyBill je gratis terugbellen voor hulp bij de telecom aanbieders vergelijken, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.