Heb je vragen over je telecom abonnementen of heb je hulp nodig?

De telecom experts van KillMyBill helpen je gratis met al je vragen en problemen.

Advertentie

Heb je vragen over je telecom abonnementen of heb je hulp nodig?

De telecom experts van KillMyBill helpen je gratis met al je vragen en problemen.

Advertentie

TADAAM contact: overzicht van de contactgegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
TADAAM contact

Met TADAAM contact opnemen is mogelijk via WhatsApp: +32 460 20 86 83. Het is ook mogelijk om de TADAAM klantendienst een e-mail te sturen: [email protected]. TADAAM is ook actief op verschillende social media kanalen.

TADAAM telefoonnummer

Het is niet mogelijk om voor vragen of problemen TADAAM te bellen. Wel kun je via WhatsApp met TADAAM contact opnemen. Het TADAAM telefoonnummer voor WhatsApp is: +32 460 20 86 83.

Hoe neem je met TADAAM contact op?

Buiten WhatsApp, is het ook mogelijk om via de mail met TADAAM contact op te nemen. Het mailadres van de TADAAM klantendienst is: [email protected].

TADAAM is bovendien actief op Facebook, Instagram en X.

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, televisie- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Hulp nodig bij het kiezen van een telecom abonnement of pack?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp bij het vergelijken van alle internet, TV- en gsm-abonnementen en packs in België en het afsluiten van een nieuw abonnement of pack.

Advertentie

Bij TADAAM klant worden

Je kunt zelf bij TADAAM een abonnement afsluiten via de TADAAM website. Het is bij TADAAM niet mogelijk om gebruik te maken van Easy Switch. Je zult dus zelf je abonnement bij je huidige provider moeten opzeggen.

Heb je vragen of wil je hulp ontvangen met een TADAAM abonnement afsluiten? Neem dan met de TADAAM klantendienst contact op.

Veelgestelde vragen over met TADAAM contact opnemen

Hoe stuur ik een mail naar TADAAM?

Het e-mailadres van TADAAM is: [email protected].

Hoe kan ik TADAAM bellen?

Het is niet mogelijk om telefonisch met de klantendienst van TADAAM contact op te nemen.

Hoe kun je TADAAM verhuizen?

Het is al voldoende om enkel je adreswijziging in My TADAAM door te voeren als je gaat verhuizen. Je kunt vervolgens zelf je modem en tv-decoder ontkoppelen in je oude woning en opnieuw aansluiten in je nieuwe woning.

Ga je verhuizen?

Bel KillMyBill voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Ga je verhuizen?

KillMyBill belt je gratis terug voor gratis advies, hulp met het verhuizen van al je contracten en eventueel nieuwe contracten afsluiten.

Advertentie

Hoe kun je TADAAM opzeggen?

  • Door KillMyBill te bellen: 02 808 96 40.
  • Door gebruik te maken van Easy Switch.
  • Door in My TADAAM naar "Abonnement" te gaan.

Vergeet niet om na het opzeggen van je abonnement, ongeacht of je een nieuw abonnement hebt afgesloten of niet, alle toestellen met accessoires naar TADAAM terug te sturen.

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Bel KillMyBill en ontvang gratis en vrijblijvend hulp bij het vergelijken van alle aanbieders, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie

Wil je veranderen van telecom aanbieder?

Laat KillMyBill je gratis terugbellen voor hulp bij de telecom aanbieders vergelijken, het vinden van het beste abonnement of pack voor jou en het afsluiten van een nieuw abonnement.

Advertentie
Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 39 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door KillMyBill, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Vergelijk gratis en vrijblijvend

alle telecom abonnementen en providers

Bel ons voor gratis advies en hulp

Bel KillmyBill voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).

Laat KillmyBill jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking, hulp met al je problemen en antwoorden op al vragen (gratis dienst).