Nibc direct

NIBC Direct is een online spaarbank afkomstig uit Nederland en maakt deel uit van NIBC Bank NV. Deze bank biedt via NICB Bank diensten voor bedrijven en industrieën aan in de Lage Landen en diensten voor particulieren die hun spaargeld willen gebruiken voor professionele doeleinden.
NIBC is een 100% online bank en heeft dus geen kantoren in België. Alle transacties en communicatie verloopt via het internet. Dit model wordt steeds populairder omdat het voor de klanten makkelijk is om mee te werken en omdat de kosten lager liggen dan bij traditionele banken.

De spaarrekeningen van NICB

  • spaarrekening: een gereglementeerde spaarrekening met 0,80% basisrente en 0,20% getrouwheidspremie. Geschikt voor mensen die hun spaargeld niet lang op de spaarrekening laten staan.
  • getrouwheidsrekening: een gereglementeerde spaarrekening met 0,10% basisrente en 1,10% getrouwheidspremie. Geschikt voor mensen die hun spaargeld niet meteen nodig hebben.

Hoe klant worden bij NICB?


Als u graag klant wil worden bij NICB, vergelijk de spaarrekeningen in België en kies voor de spaarrekening van NICB.

Contact:

Adres:

Antwoordcode

NICB Direct

DA 852-991-9

2800 Mechelen


Tel. 0800 63 500


E-mail info@nibcdirect.be

Banking Offers

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.