Créditpolis

Wie is Créditpolis?

Créditpolis is een kredietagentschap dat in 2015 gelanceerd werd door de FGR-groep. Het is een onafhankelijke organisatie die toegewijd is aan het aanbieden van consumentenkrediet om aan alle behoeften van de Belgen te voldoen. Het bedrijf is ook actief op spaarmarkt, in het beleggen en het verzekeren.

Wat kan Créditpolis voor u doen? Zij helpen uw projecten financieren! Het bedrijf biedt verschillende oplossingen aan, variërend van krediet voor een autolening, voor renovatiewerken en voor hypothecaire en persoonlijke leningen. De laatstgenoemde is nuttig voor het financieren van een nieuwe keuken, een wereldreis of uw droomhuwelijk.

Wilt u meer informatie? Ga dan gerust langs bij een van de kantoren van Créditpolis. Het bedrijf heeft kantoren in Embourg, Verviers, Luik, Heusy, Waremme, Charleroi, Namen, Beaufays, Doornik, Brussel en Aarlen.

Contact

Créditpolis
Avenue du Chêne, 146
4802 Heusy
E-mail : heusy@creditpolis.be
Telefoon: 0800 /18 008

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.