Kredietpartner

Kredietpartner

Kredietpartner is een kredietverstrekker, makelaar en de kredietbemiddelaar in Brussel. Kredietpartner beweert kredietaanvragen in één dag te behandelen. Kredietpartner in gespecialiseerd in consumentenkrediet voor alle doeleinden.

De leningen van Kredietpartner

Een persoonlijke lening op afbetaling is een krediet dat u kan gebruiken voor persoonlijke uitgaven. Zo kan een persoonlijke lening dienen voor de inrichting van uw nieuwe woning, voor het aankopen van een nieuwe koelkast of televisie, voor een multimedia systeem. Ook onvoorziene uitgaven kunnen met een persoonlijke lening betaald worden. Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een lening op afbetaling een vast maandelijks bedrag terug. In overleg met Kredietpartner kan bepaald worden wat het beste maandelijks bedrag is dat u dient terug te betalen. Zo zorgen wij er samen voor dat u nog over genoeg middelen beschikt om comfortabel te leven. Dezelfde voorwaarden gelden voor de autolening en voor de leningen om een huis te bouwen of te renoveren.

Hoe klant worden bij Kredietpartner?

Als u graag klant wil worden bij Kredietpartner, vergelijk persoonlijke leningen op onze site en kies voor de persoonlijke lening van Kredietpartner.

Contact:

Adres: Kredietpartner bvba Vrijheidsplein 4 1000 Brussel Tel. 02 223 03 99