Eerste hulp bij het verlagen van al uw facturen: energie, telecom en bankzaken

Welkom op KillMyBill, de site waar u leveranciers kan vergelijken en de beste kan uitkiezen!

Krijg gratis toegang tot een uitgebreide vergelijking van de aanbiedingen van de energieleveranciers, telecomoperatoren en banken.

Vind het beste aanbod uit:

 • 69 leveranciers
 • 420 aanbiedingen

Our Business Universes

Hoe werkt het?

 1. Simpel
  Onze experts zorgen voor alles!

 2. Snel
  Vind de beste aanbieding in minder dan 3 minuten.

 3. Gratis
  Gratis, professionele service.

 4. Besparing
  Gratis, Bespaar tot €300* per jaar.

*Dit is een gemiddelde jaarlijkse besparing die afhankelijk is van het type energie dat door het huishouden verbruikt wordt

See Our Latest Publications

Onze praktische gidsen:

Praktische gidsen
die u alles uitleggen

Vind alle informatie die u nodig hebt om uw noden goed in kaart te brengen en de beste keuze te maken.

 • Hoe kunt u zelf de internet box en ADSL-modem installeren?Als u tekent voor een internetabonnement kunt u vaak de apparatuur laten installeren door een technicus, maar niet alle operatoren bieden deze mogelijkheid aan. In sommige gevallen moet u dus zelf aan de slag om bijvoorbeeld de modem aan te sluiten. Heeft u hulp nodig? Lees dan zeker het vervolg van deze gids.
 • Wat is Power Line Communication (PLC)?Klaagt u soms over de kwaliteit van uw wifi-signaal? Er zijn verschillende redenen waarom u een slechte wifi-verbinding kan hebben, maar gelukkig bestaan er ook oplossingen. Met de Power Line Communication (PLC) kunt u een beter signaal krijgen. Ontdek hier hoe het werkt.
 • Infrax: presentatie en tarievenWie is Infrax? Infrax is de manager van de distributienetbeheerders (DNB's) voor elektriciteit en aardgas van enkele Vlaamse gemeenten. Infrax werd gecreëerd door de fusie van vier distributienetbeheerders: Limburg, Infrax West, Iveg en PBE. Dit bedrijf beheert de netwerkinfrastructuur van de gebieden waarvoor

Laatste nieuws:

Blijf op de hoogte

Vind hier de laatste informatie over energie, telecom en de financiële wereld.

 • Zorgt het tekort van 42 miljoen bij de nettarieven voor een hogere factuur?Uit berekeningen van Vlaamse energieregulator Vreg blijkt dat de distributienettarieven voor elektriciteit in 2016 onderschat zijn voor 42 miljoen euro. Het tekort zal verrekend worden in de tarieven van volgend jaar. Nettarieven maken een groot deel uit van de factuur maar of die zal stijgen, is nog niet duidelijk.
 • NFC wil slimme verpakkingen naar de supermarkt brengenInformatie opvragen over een product in de supermarkt is al mogelijk door het scannen van de QR-code, maar als het van NFC Forum afhangt zal dat omslachtig proces veel sneller kunnen. Het zal samenwerken met Active & Intelligent Packaging Industry Association om een slimme verpakking met NFC te ontwikkelen.
 • De toekomst van het glasvezelnetwerk van Proximus is mogelijk in gevaarDominique Leroy, CEO van Proximus, heeft in het parlement gedreigd om de geplande investering in het glasvezelnetwerk niet meer uit te voeren als de regelgeving niet verandert. Leroy wil o.a. dat de terugverdienperiode verlengd wordt. Daarnaast kan de vraag van Orange om het netwerk te gebruiken de prijs doen stijgen.

IN DE PERS

 • De Standaard
  « Bio Olivier Brisac »
 • De Tijd
  « Moet u van telecomoperator veranderen? »
 • Het Belang van Limburg
  « Nu het moment om andere stroomleverancier te kiezen »
 • ZDNet
  « KillmyBill maakt je telecom- en energiefactuur lichter »
 • De Standaard
  « ‘Prijzendoder’ KillmyBill roept Belgen op tot actie »
 • Het Nieuwsblad
  « Zelfde telefoontje tien keer duurder »
 • Het Laatste Nieuws
  « Verander nú van energieleverancier »
 • Knack
  « Gasprijzen dalen terwijl de elektriciteitskosten stijgen »

What is it ?

Verander en bespaar op alle bankdiensten

Een van de bijzonderheden van KillMyBill is dat wij u een breed gamma aan prijsvergelijkingstools aanbieden. Wij stellen voor om de rentes voor de spaarrekeningen van de verschillende banken te vergelijken. Zo kunnen wij u, afhankelijk van het bedrag dat u wilt sparen en van de periode waarin u wilt sparen, voor elke gekozen spaarrekening gemakkelijk het bedrag voorstellen dat u na de belastingen zal overhouden. U kunt ook de rentetarieven van de persoonlijke leningen vergelijken die door de belangrijkste banken worden aangeboden. Afhankelijk van de aard van uw project, het bedrag dat wordt geleend en de terugbetalingstermijn, bieden wij een vergelijking aan van de voorgestelde maandelijkse afbetaling en de totale kosten van de lening. Tot slot geven wij samen met onze partner toegang tot een simulatietool voor het berekenen van de autoverzekering. Nadat u de simulatie heeft voltooid, kunt u een kijkje nemen tussen de verschillende verzekeraars.

Verander en bespaar op uw telecomabonnementen

Er woedt een hevige concurrentie tussen de gsm-operatoren. Het is dan ook moeilijk om te navigeren tussen alle aanbiedingen en voorgestelde abonnementen. Daarom bieden wij een vergelijking aan van de prijzen van de gsm-abonnementen. Nogmaals, het begint allemaal met uw werkelijke behoeften. Het is niet de moeite waard om een mobiel abonnement met veel functies te kiezen als dat abonnement te duur is. Bepaal daarom eerst wat u echt nodig heeft aan de hand van ons formulier. Daarna geeft de vergelijkingstool van KillMyBill een overzicht van alle aanbiedingen die bij uw behoeften passen. U heeft de mogelijkheid om de gsm-abonnementen in detail met elkaar te vergelijken en het abonnement te kiezen dat het best bij u past. Hetzelfde geldt voor de vergelijking van triple play aanbiedingen en de vergelijking van de internetproviders. Afhankelijk van uw gebruik, kunt u de aanbiedingen die overeenkomen met uw behoeften met elkaar vergelijken.

Verander en bespaar op uw energierekeningen

KillMyBill heeft zijn prijsvergelijkingstools ontwikkeld op basis van de aanbevelingen van de energieregulatoren: de CREG (federaal niveau), de CWaPE (Wallonië), de VREG (Vlaanderen) en Brugel (Brussel Hoofdstedelijk Gewest). Om het aanbod en de prijzen van de energieleveranciers te kunnen vergelijken, is het belangrijk dat u uw verbruik kent. U kunt dit gewoon aflezen op uw rekening. Als u uw verbruik niet kent, dan kunt u uw verbruik berekenen op onze site. Vergelijk daarna de prijzen van alle Belgische energieleveranciers (elektriciteit en gas) in detail met elkaar. Voor elektriciteit kunt u bijvoorbeeld ook snel het aanbod voor groene energie vergelijken. Voor gas en elektriciteit kunt u het aanbod van de leveranciers filteren aan de hand van enkele criteria, bv. de voorgestelde betaalmethode (verplichte domiciliëring of niet), het type klantenservice (enkel via e-mail of ook telefonisch) of de facturatiemethode (enkel via e-mail of ook per brief). Kortom, u kunt het aanbod van de energieleveranciers in detail vergelijken en het tariefplan kiezen dat het best bij u past. Veranderen van energieleverancier is erg simpel. U kunt uw contract op elk moment verbreken. U moet enkel rekening houden met een opzegtermijn van een maand. En bovendien hoeft u zelf niet veel te doen: het is namelijk de nieuwe energieleverancier die voor de verandering zorgt.

Correcte informatie om de beste leverancier te kunnen kiezen

In feite bestaat ‘de beste leverancier’ niet. Afhankelijk van wat u nodig heeft, zal de leverancier veranderen. Vertrekkend vanuit dat standpunt, hebben wij besloten om u een grote hoeveelheid correcte informatie aan te bieden. Deze informatie vindt u in onze praktische gidsen, die u de details voor elk product aanleren, het verschil leren kennen tussen de aanbiedingen en de bijzonderheden meegeven van alle leveranciers. Wij geven u ook tal van informatie over de relatie tussen klant en leverancier gedurende de termijn van het contract (inschrijving, contact, conflict, oplossing, etc.). Op KillMyBill vindt u ook het laatste nieuws over de producten en de leveranciers. Kortom, dankzij de aangeboden informatie op onze site kennen de aanbiedingen geen geheimen meer voor u en kunt u met een gerust hart de juiste keuze maken.

Een complete dienst voor een goede keuze en veel besparingen

De uitgaven voor energie, telecommunicatie of financiële diensten wegen zwaar door op het Belgische huishoudbudget. We hebben vaak het gevoel dat we meer betalen dan nodig is. Dit is vooral het geval voor telecom: abonnementen zijn vaak niet aangepast aan onze behoeften waardoor we dus te veel betalen. Daarom hebben we besloten om de KillMyBill prijsvergelijking te lanceren. We hebben twee doelstellingen: ten eerste om u zoveel mogelijk informatie te geven zodat u uw behoeften kan definiëren. Ten tweede om u in detail de offertes van leveranciers te laten vergelijken. De tijd van het blind kiezen is voorbij. U heeft nu alle tools in handen om de aanbieding te kiezen die het meest geschikt is voor uw behoeften. Vergelijk de prijzen, maar ook alle andere kenmerken van onze producten aan de hand van onze duidelijke en gedetailleerde vergelijking.

Wij verlagen uw facturen en zijn volledig onafhankelijk

KillMyBill is een private onderneming, eigendom van de oprichters, en heeft geen financiële relatie met om het even welke leverancier die vergeleken wordt op de site. De site wordt uitgegeven door de vennootschap JeChange.fr SAS, waarvan het kapitaal volledig in handen is van rechtspersonen en natuurlijke personen die geen band hebben met de bedrijven waarnaar verwezen wordt op deze site. Zoals u meteen zult zien na het vergelijken van de prijzen op onze site, worden de aanbiedingen van de leveranciers volgens stijgende prijs getoond. Er zijn geen uitzonderingen. Geen enkele leverancier is dus bevoorrecht.

Hoe de verschillende hulpmiddelen van kill my bill gebruiken?

Op de site van KillMyBill vindt u verschillende pagina’s waar u prijzen met elkaar kan vergelijken: een voor het vergelijken van de energieprijzen, een andere voor de prijzen van de telecomoperatoren en een laatste voor de tarieven van de verschillende banken. Elk formulier is opgesteld op een manier die u toelaat uw wensen en behoeften te definiëren. Daarnaast werden er hulpsteuntjes geplaatst naast een aantal vragen om uw zoekopdracht te vergemakkelijken. Zodra de formulieren ingevuld zijn, presenteert KillMyBill de resultaten in de vorm van een tabel die de gedetailleerde vergelijking van de aanbiedingen van de verschillende leveranciers weergeeft. Alle noodzakelijke informatie om de juiste keuze te maken worden hierbij aangegeven: niet alleen de prijs van de producten, maar ook hun belangrijkste kenmerken. Aan u om nauwkeurig de offertes van de leveranciers te vergelijken en de aanbieding te kiezen die het beste bij u past. Dankzij KillMyBill bent u verzekerd van de juiste keuze en vindt u de leverancier die bij u past.

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.