Eerste hulp bij het verlagen van al uw facturen: energie, telecom en bankzaken

Welkom op KillMyBill, de site waar u leveranciers kan vergelijken en de beste kan uitkiezen!

Krijg gratis toegang tot een uitgebreide vergelijking van de aanbiedingen van de energieleveranciers, telecomoperatoren en banken.

Vind het beste aanbod uit:

 • 71 leveranciers
 • 387 aanbiedingen

Our Business Universes

Hoe werkt het?

 1. Simpel
  Onze experts zorgen voor alles!

 2. Snel
  Vind de beste aanbieding in minder dan 3 minuten.

 3. Gratis
  Gratis, professionele service.

 4. Besparing
  Gratis, Bespaar tot €300* per jaar.

*Dit is een gemiddelde jaarlijkse besparing die afhankelijk is van het type energie dat door het huishouden verbruikt wordt

See Our Latest Publications

Onze praktische gidsen:

Praktische gidsen
die u alles uitleggen

Vind alle informatie die u nodig hebt om uw noden goed in kaart te brengen en de beste keuze te maken.

 • Wat moet u doen als uw gsm gestolen is?Een moment van onoplettendheid en opeens is uw GSM uit uw gezichtsveld verdwenen. Misschien is hij gestolen of is hij ergens verloren gegaan. Wat er ook gebeurd is, het resultaat blijft hetzelfde: u heeft hebt geen gsm. Wat nu? Haal rustig adem en volg deze stappen.
 • Wat gebeurt er als u uw internet- of gsm-rekening niet betaalt?Bent u vergeten om een ​​van uw facturen voor internet of telefoon te betalen? Heeft u financiële problemen en daardoor moeite om te facturen te betalen? Geen paniek. Het belangrijkste is dat u weet wat u moet doen zodat de situatie niet verslechtert. We helpen u op weg!
 • Is Netflix in België een aanrader?Netflix is ​​een Amerikaanse SVOD-service. Dankzij zijn populariteit werd Netflix in september 2014 naar België gebracht en werd het ook in ons land een succes. Toch zal Netflix traditionele TV niet meteen van de troon stoten. Is een abonnement dan wel de moeite waard? U leest het hier.

Laatste nieuws:

Blijf op de hoogte

Vind hier de laatste informatie over energie, telecom en de financiële wereld.

 • De Backer trekt stekker uit windparken en experimenteert met golfenergieNa de biomassacentrales komt nu ook de miljardensteun voor de windparken op zee onder vuur. Staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer wil de drie laatst geplande parken annuleren. Om de Europese groenestroomdoelstellingen tegen 2020 te halen, kijkt hij nu naar golfenergie op de Noordzee.
 • Het ‘stopcontact’ van Elia is 400 euro miljoen euro waardElia investeert 400 miljoen euro in een zogenaamd ‘stopcontact op zee’. Het gaat om een offshore platform, zo’n 40 km voor de kust van Zeebrugge. Met dat platform kunnen nieuwe windparken op zee op het Belgische netwerk op land aangesloten worden. De raad van bestuur heeft de investering alvast goedgekeurd, aldus Elia.
 • Minder investeringen in duurzame energie en toch daalt de prijsVorig jaar zijn de investeringen in wind- en zonne-energie voor het eerst sinds 2013 wereldwijd gedaald. Dat is opmerkelijk aangezien de hoeveelheid geleverde stroom uit hernieuwbare energie gestegen is. En ook de prijs daalde. Hoe dat te verklaren valt, leest u hier.

What is it ?

Verander en bespaar op alle bankdiensten

Een van de bijzonderheden van KillMyBill is dat wij u een breed gamma aan prijsvergelijkingstools aanbieden. Wij stellen voor om de rentes voor de spaarrekeningen van de verschillende banken te vergelijken. Zo kunnen wij u, afhankelijk van het bedrag dat u wilt sparen en van de periode waarin u wilt sparen, voor elke gekozen spaarrekening gemakkelijk het bedrag voorstellen dat u na de belastingen zal overhouden. U kunt ook de rentetarieven van de persoonlijke leningen vergelijken die door de belangrijkste banken worden aangeboden. Afhankelijk van de aard van uw project, het bedrag dat wordt geleend en de terugbetalingstermijn, bieden wij een vergelijking aan van de voorgestelde maandelijkse afbetaling en de totale kosten van de lening. Tot slot geven wij samen met onze partner toegang tot een simulatietool voor het berekenen van de autoverzekering. Nadat u de simulatie heeft voltooid, kunt u een kijkje nemen tussen de verschillende verzekeraars.

Verander en bespaar op uw telecomabonnementen

Er woedt een hevige concurrentie tussen de gsm-operatoren. Het is dan ook moeilijk om te navigeren tussen alle aanbiedingen en voorgestelde abonnementen. Daarom bieden wij een vergelijking aan van de prijzen van de gsm-abonnementen. Nogmaals, het begint allemaal met uw werkelijke behoeften. Het is niet de moeite waard om een mobiel abonnement met veel functies te kiezen als dat abonnement te duur is. Bepaal daarom eerst wat u echt nodig heeft aan de hand van ons formulier. Daarna geeft de vergelijkingstool van KillMyBill een overzicht van alle aanbiedingen die bij uw behoeften passen. U heeft de mogelijkheid om de gsm-abonnementen in detail met elkaar te vergelijken en het abonnement te kiezen dat het best bij u past. Hetzelfde geldt voor de vergelijking van triple play aanbiedingen en de vergelijking van de internetproviders. Afhankelijk van uw gebruik, kunt u de aanbiedingen die overeenkomen met uw behoeften met elkaar vergelijken.

Verander en bespaar op uw energierekeningen

KillMyBill heeft zijn prijsvergelijkingstools ontwikkeld op basis van de aanbevelingen van de energieregulatoren: de CREG (federaal niveau), de CWaPE (Wallonië), de VREG (Vlaanderen) en Brugel (Brussel Hoofdstedelijk Gewest). Om het aanbod en de prijzen van de energieleveranciers te kunnen vergelijken, is het belangrijk dat u uw verbruik kent. U kunt dit gewoon aflezen op uw rekening. Als u uw verbruik niet kent, dan kunt u uw verbruik berekenen op onze site. Vergelijk daarna de prijzen van alle Belgische energieleveranciers (elektriciteit en gas) in detail met elkaar. Voor elektriciteit kunt u bijvoorbeeld ook snel het aanbod voor groene energie vergelijken. Voor gas en elektriciteit kunt u het aanbod van de leveranciers filteren aan de hand van enkele criteria, bv. de voorgestelde betaalmethode (verplichte domiciliëring of niet), het type klantenservice (enkel via e-mail of ook telefonisch) of de facturatiemethode (enkel via e-mail of ook per brief). Kortom, u kunt het aanbod van de energieleveranciers in detail vergelijken en het tariefplan kiezen dat het best bij u past. Veranderen van energieleverancier is erg simpel. U kunt uw contract op elk moment verbreken. U moet enkel rekening houden met een opzegtermijn van een maand. En bovendien hoeft u zelf niet veel te doen: het is namelijk de nieuwe energieleverancier die voor de verandering zorgt.

Correcte informatie om de beste leverancier te kunnen kiezen

In feite bestaat ‘de beste leverancier’ niet. Afhankelijk van wat u nodig heeft, zal de leverancier veranderen. Vertrekkend vanuit dat standpunt, hebben wij besloten om u een grote hoeveelheid correcte informatie aan te bieden. Deze informatie vindt u in onze praktische gidsen, die u de details voor elk product aanleren, het verschil leren kennen tussen de aanbiedingen en de bijzonderheden meegeven van alle leveranciers. Wij geven u ook tal van informatie over de relatie tussen klant en leverancier gedurende de termijn van het contract (inschrijving, contact, conflict, oplossing, etc.). Op KillMyBill vindt u ook het laatste nieuws over de producten en de leveranciers. Kortom, dankzij de aangeboden informatie op onze site kennen de aanbiedingen geen geheimen meer voor u en kunt u met een gerust hart de juiste keuze maken.

Een complete dienst voor een goede keuze en veel besparingen

De uitgaven voor energie, telecommunicatie of financiële diensten wegen zwaar door op het Belgische huishoudbudget. We hebben vaak het gevoel dat we meer betalen dan nodig is. Dit is vooral het geval voor telecom: abonnementen zijn vaak niet aangepast aan onze behoeften waardoor we dus te veel betalen. Daarom hebben we besloten om de KillMyBill prijsvergelijking te lanceren. We hebben twee doelstellingen: ten eerste om u zoveel mogelijk informatie te geven zodat u uw behoeften kan definiëren. Ten tweede om u in detail de offertes van leveranciers te laten vergelijken. De tijd van het blind kiezen is voorbij. U heeft nu alle tools in handen om de aanbieding te kiezen die het meest geschikt is voor uw behoeften. Vergelijk de prijzen, maar ook alle andere kenmerken van onze producten aan de hand van onze duidelijke en gedetailleerde vergelijking.

Wij verlagen uw facturen en zijn volledig onafhankelijk

KillMyBill is een private onderneming, eigendom van de oprichters, en heeft geen financiële relatie met om het even welke leverancier die vergeleken wordt op de site. De site wordt uitgegeven door de vennootschap JeChange.fr SAS, waarvan het kapitaal volledig in handen is van rechtspersonen en natuurlijke personen die geen band hebben met de bedrijven waarnaar verwezen wordt op deze site. Zoals u meteen zult zien na het vergelijken van de prijzen op onze site, worden de aanbiedingen van de leveranciers volgens stijgende prijs getoond. Er zijn geen uitzonderingen. Geen enkele leverancier is dus bevoorrecht.

Hoe de verschillende hulpmiddelen van kill my bill gebruiken?

Op de site van KillMyBill vindt u verschillende pagina’s waar u prijzen met elkaar kan vergelijken: een voor het vergelijken van de energieprijzen, een andere voor de prijzen van de telecomoperatoren en een laatste voor de tarieven van de verschillende banken. Elk formulier is opgesteld op een manier die u toelaat uw wensen en behoeften te definiëren. Daarnaast werden er hulpsteuntjes geplaatst naast een aantal vragen om uw zoekopdracht te vergemakkelijken. Zodra de formulieren ingevuld zijn, presenteert KillMyBill de resultaten in de vorm van een tabel die de gedetailleerde vergelijking van de aanbiedingen van de verschillende leveranciers weergeeft. Alle noodzakelijke informatie om de juiste keuze te maken worden hierbij aangegeven: niet alleen de prijs van de producten, maar ook hun belangrijkste kenmerken. Aan u om nauwkeurig de offertes van de leveranciers te vergelijken en de aanbieding te kiezen die het beste bij u past. Dankzij KillMyBill bent u verzekerd van de juiste keuze en vindt u de leverancier die bij u past.