Vergelijk internet packs en providers

Op deze site kunt u snel de prijzen van de Triple Play aanbiedingen in België met elkaar vergelijken. Vul onze eenvoudige vragenlijst in en ontvang een gratis overzicht van alle providers in België. Zo kunt u gemakkelijk het voordeligste en goedkoopste tarief kiezen. Of u nu onbeperkt wil bellen naar vaste lijnen en gsm’s in België, een dagelijkse of intensieve internetgebruiker bent, …. KillMyBill helpt u het abonnement te kiezen dat bij u past en te besparen op uw rekening.

Vergelijk de internet packs van alle Belgische operatoren

Met KillMyBill kunt u de prijzen van het Triple play aanbod van alle Belgische leveranciers met elkaar vergelijken. Het enige wat u hoeft te doen, is nadenken over uw behoeften i.v.m. een internet pack. Wilt u graag digitale TV? Wilt u onbeperkt kunnen bellen naar gsm’s en vaste lijnen in België? Geef het antwoord op soortgelijke vragen in bovenstaande vragenlijst. Daarna ontvangt u van ons een handig overzicht waarmee u snel en eenvoudig de abonnementen en de prijzen van de verschillende providers met elkaar kan vergelijken. Zo kunt u gemakkelijk het beste en goedkoopste tariefplan kiezen. Besparen op uw telecom-abonnement was nog nooit zo eenvoudig!

Vergelijk internet packs: internet binnen het Triple Play aanbod

Het internet is het centrale element binnen de internet packs. Met ons formulier kunt u dan ook gemakkelijk uw voorkeur aanvinken. Bent u een occasionele gebruiker die enkel e-mails checkt en af en toe naar nieuwssites surft? Of bent u een intensieve gebruiker? Of misschien bent u geen van beide, maar bent u een dagelijkse gebruiker. Wie u ook bent of waar u het internet ook allemaal voor nodig hebt, KillMyBill helpt u de verschillende abonnementen te vergelijken die bij uw behoeften passen.

Vergelijk internet packs: TV binnen het Triple Play aanbod

Ook het TV aanbod is belangrijk. Het is immers gebleken dat Belgen gemiddeld vier uur per dag naar TV kijken. Het is dus zeker van belang om uw behoeften goed in kaart te brengen zodat u optimaal de Triple Play abonnementen en prijzen met elkaar kan vergelijken. Wilt u graag digitale TV? Internationale kanalen? Een interactieve dienst? Het kan allemaal. Vul onze vragenlijst in en ontvang een handig overzicht waarmee u snel en gratis de abonnementen en prijzen kan vergelijken. Niet twijfelen, gewoon doen! U kan immers veel geld besparen met het juiste abonnement.

Vergelijk internet packs: vaste telefoon binnen het Triple Play aanbod

Met een Triple Play pakket kunt u profiteren van een extra service: de vaste telefoon. Het is daarom van essentieel belang om uw keuze te maken op basis van uw behoeften. De aanbiedingen en de prijzen van de verschillende operatoren kunnen immers sterk verschillen. Wilt u onbeperkt kunnen bellen naar alle vaste lijnen in België? Of liever naar gsm’s? En wat met het buitenland? U bezorgt ons het antwoord, wij geven u een handig en gratis overzicht van de verschillende providers zodat u ze gemakkelijk met elkaar kan vergelijken. Vergelijk en bespaar zo op uw Triple Play pakket.

De aansluiting van het internet: via de kabel, telefoon of satelliet?

Om te kunnen profiteren van een Triple Play aanbieding moet uw TV-toestel, internet en vaste telefoon aangesloten zijn. Er zijn drie manieren om dit te doen: via de kabel, telefoon of satelliet. De aansluiting via telefoon is ontwikkeld door Proximus (het vroegere Belgacom) en is overal in België beschikbaar. De gegevens worden daarna via de telefoonaansluiting doorgegeven. De aansluiting via de kabel is in de handen van providers als Telenet, Voo en Numéricable. Afhankelijk van uw gemeente, heeft u toegang tot een van deze netwerken. U heeft dus geen keuze. De aansluiting via satelliet ten slotte is de laatste beschikbare technologie. Hiervoor dient u uiteraard een schotelantenne te installeren.

Internet packs vergelijken: Proximus is niet langer de enige speler!

In tegenstelling tot wat velen geloven wordt de telecommarkt niet langer gedomineerd door Proximus (vroegere Belgacom) en zijn ze al lang niet meer de enige die Triple Play aanbieden. Zo heeft Proximus ook een dochtermaatschappij, Scarlet, die Triple Play aanbiedt aan haar klanten. Uiteraard maakt ook Scarlet gebruik van het netwerk van Proximus (aansluiting via de telefoon).

Afhankelijk van waar u woont kunt u ook operatoren kiezen die de aansluiting maken via de kabel. In Vlaanderen kunt u bijvoorbeeld voor Telenet kiezen. In Wallonië heeft u de keuze tussen Voo en Numéricable, afhankelijk van de gemeente waar u woont. In Brussel tot slot zijn ze alle drie beschikbaar.

Als u een aansluiting via de satelliet verkiest, moet u zich richten tot TV Vlaanderen (Vlaams), Telesat (Frans) of SkyDSL.

Voor de rest, en in afwachting van de positie van Mobistar, kunt u altijd rekenen op meerdere operatoren die toegankelijk zijn via de telefoonlijn: Billi, Belcenter, Belgian Telecom, Dommel, Edpnet …

Veranderen van telecom-abonnement was nog nooit zo eenvoudig!

Als u niet tevreden bent over uw abonnement moet u niet langer twijfelen: verander vandaag nog van operator. Het beëindigen van een contract is immers niet moeilijk. Sinds de Telecom wet van 2012 kunt u op elk moment zonder extra kosten uw abonnement opzeggen als u minstens 6 maanden lid bent geweest. Het enige wat u moet doen, is een opzegbrief schrijven (dit kan via email of per post afhankelijk van de operator) waarin u meedeelt dat u uw abonnement wenst te beëindigen.

Les derniers guides pratiques

De meest recente praktische gidsen
over Internetpacks

Wat moet u doen als een internetverbinding bij u thuis onmogelijk is?

België is een van de meest aangesloten landen ter wereld voor internet en gsm. Er zijn echter een paar plaatsen waar er een slechte of helemaal geen verbinding is. Daarnaast heeft niet iedereen toegang tot dezelfde kwaliteit van verbinding. Gelukkig bestaan er alternatieven.

De liberalisering van de telecommarkt in België

Op 1 januari 1998 werd de Belgische telecommunicatiemarkt officieel geliberaliseerd. De gevolgen van deze verandering zijn niet onbelangrijk. Al snel verschenen er tientallen concurrenten ​​voor Belgacom (nu Proximus) waardoor de tarieven daalden. Lees hier hoe de vrijmaking van de telecommarkt verlopen is.

Les derniers articles

De meest recente artikels over
Internetpacks

NFC wil slimme verpakkingen naar de supermarkt brengen

Informatie opvragen over een product in de supermarkt is al mogelijk door het scannen van de QR-code, maar als het van NFC Forum afhangt zal dat omslachtig proces veel sneller kunnen. Het zal samenwerken met Active & Intelligent Packaging Industry Association om een slimme verpakking met NFC te ontwikkelen.

De toekomst van het glasvezelnetwerk van Proximus is mogelijk in gevaar

Dominique Leroy, CEO van Proximus, heeft in het parlement gedreigd om de geplande investering in het glasvezelnetwerk niet meer uit te voeren als de regelgeving niet verandert. Leroy wil o.a. dat de terugverdienperiode verlengd wordt. Daarnaast kan de vraag van Orange om het netwerk te gebruiken de prijs doen stijgen.

Afschaffing roamingkosten: wat kost bellen en surfen nu in Europa?

Na jaren onderhandelen is het zover: de roamingkosten zijn officieel afgeschaft. De Europese verordening ‘Roam Like at Home’ zorgt ervoor dat u in het buitenland niet meer betaalt om te bellen, sms’en en surfen dan thuis. Toch blijft het opletten geblazen voor misverstanden. Ontdek hier alle details.