Vergelijk internetabonnementen en providers

Op deze site kunt u de prijzen van alle Belgische operatoren met elkaar vergelijken. Vul snel onze eenvoudige vragenlijst in en ontvang een overzicht van alle internetabonnementen in België. Zo kunt u gemakkelijk de tarieven met elkaar vergelijken en het goedkoopste tarief kiezen. Bent u een intensieve internetgebruiker of surft u slechts af en toe op het web? Vergelijk internet abonnementen en providers met KillMyBill en vind het juiste tarief voor uw behoeften. Internet abonnementen vergelijken was nog nooit zo eenvoudig!


Vergelijk internet abonnementen en internet providers dankzij KillMyBill

Wilt u de beste prijs voor uw internet abonnement? Dat kan! Met KillMyBill kunt u snel en eenvoudig de prijzen en abonnementen van alle Belgische providers met elkaar vergelijken. Te weinig mensen weten immers welk internet abonnement of tariefplan bij hen past en betalen te veel. Internet abonnementen vergelijken, als ook internet providers vergelijken, is dus belangrijk om een voordelig en goedkoop internet abonnement te vinden. KillMyBill helpt u om uw noden te bepalen aan de hand van een korte vragenlijst. Daarna ontvangt u van ons een handig en gratis overzicht van alle Belgische internet providers. Zo kunt u gemakkelijk alle internet abonnementen met elkaar vergelijken en de juiste provider kiezen. Bovendien kunt u op deze manier geld besparen op uw rekening! Internet providers en internet abonnementen vergelijken heeft dus zeer veel voordelen. Waar wacht u nog op? Vergelijk internet abonnementen met KillMyBill.

Veranderen van internet provider was nog nooit zo eenvoudig

Veranderen van internet provider lijkt een simpele oplossing, en dat is het ook, maar veel mensen denken dat dit te moeilijk is en dat het er veel papierwerk mee gepaard gaat. Niets is minder waar! In België is het veel gemakkelijker om van abonnement te veranderen dankzij de Telecom-wet, die in 2012 werd goedgekeurd. Deze wet zegt dat de consument gratis en op elk moment zijn contract kan beëindigen indien hij ten minste zes maanden klant was. Het enige wat u hoeft te doen na die zes maanden is de operator schriftelijk verzoeken om het contract te verbreken. Voor meer informatie, kunt u altijd terecht bij onze praktische gids over het opzeggen van een telecom abonnement of over de Telecom-wet van 2012. U leest het goed: er is geen enkele reden om te wachten. Vergelijk internet abonnementen met onze site en verander van internet provider voor een goedkoop internet abonnement.

Internet abonnementen vergelijken: wat zijn de criteria?

U wil graag een internet abonnement maar u kan geen keuze maken? Of misschien heeft u al een internet abonnement maar u bent er niet tevreden over. Geen nood, KillMyBill helpt u het juiste internet abonnement bij de juiste internet provider te kiezen. Internet abonnementen vergelijken is immers eenvoudig met onze site! Allereerst is het van groot belang dat u uw wensen en behoeften bepaalt. U moet zich de vraag stellen waar u het internet allemaal voor gebruikt. Zo heb je occasionele gebruikers die enkel hun e-mails lezen en een beperkt aantal sites (bv. nieuwssites) bekijken. Maar misschien mag het voor u allemaal wat meer zijn. Zo wil u video’s bekijken en naar muziek luisteren. Of u bent een gamer of zakenman of vrouw die niet weg te slaan is van het internet? Wie u bent en waar u het internet voor wil gebruiken zal invloed hebben op het type abonnement dat het best bij u past. Vul snel onze eenvoudige vragenlijst in en ontvang een handig en gratis overzicht waarmee u gemakkelijk alle aanbiedingen van de internet providers in België kan vergelijken. Waar wacht u nog op? Vergelijk internet abonnementen, kies het beste tariefplan en bespaar op uw rekening!

Les derniers guides pratiques

De meest recente praktische gidsen
over Internet

Hoe kunt u zelf de internet box en ADSL-modem installeren?

Als u tekent voor een internetabonnement kunt u vaak de apparatuur laten installeren door een technicus, maar niet alle operatoren bieden deze mogelijkheid aan. In sommige gevallen moet u dus zelf aan de slag om bijvoorbeeld de modem aan te sluiten. Heeft u hulp nodig? Lees dan zeker het vervolg van deze gids.

Wat is Power Line Communication (PLC)?

Klaagt u soms over de kwaliteit van uw wifi-signaal? Er zijn verschillende redenen waarom u een slechte wifi-verbinding kan hebben, maar gelukkig bestaan er ook oplossingen. Met de Power Line Communication (PLC) kunt u een beter signaal krijgen. Ontdek hier hoe het werkt.

Les derniers articles

De meest recente artikels over
Internet

NFC wil slimme verpakkingen naar de supermarkt brengen

Informatie opvragen over een product in de supermarkt is al mogelijk door het scannen van de QR-code, maar als het van NFC Forum afhangt zal dat omslachtig proces veel sneller kunnen. Het zal samenwerken met Active & Intelligent Packaging Industry Association om een slimme verpakking met NFC te ontwikkelen.

De toekomst van het glasvezelnetwerk van Proximus is mogelijk in gevaar

Dominique Leroy, CEO van Proximus, heeft in het parlement gedreigd om de geplande investering in het glasvezelnetwerk niet meer uit te voeren als de regelgeving niet verandert. Leroy wil o.a. dat de terugverdienperiode verlengd wordt. Daarnaast kan de vraag van Orange om het netwerk te gebruiken de prijs doen stijgen.

Afschaffing roamingkosten: wat kost bellen en surfen nu in Europa?

Na jaren onderhandelen is het zover: de roamingkosten zijn officieel afgeschaft. De Europese verordening ‘Roam Like at Home’ zorgt ervoor dat u in het buitenland niet meer betaalt om te bellen, sms’en en surfen dan thuis. Toch blijft het opletten geblazen voor misverstanden. Ontdek hier alle details.