Belcenter is een Belgische telecom aanbieder die internet en vaste telefonie abonnementen aanbiedt aan bedrijven in België. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over de telecom provider Belcenter.

Wie is Belcenter?

Belcenter is in 2001 opgericht, al duurde het nog drie jaar voordat ze hun eerste ADSL abonnementen aanboden. Vanaf 2010 maken ze hiervoor gebruik van hun eigen netwerk, dat ze aangesloten hebben op vijf punten op het Proximus netwerk, al maken ze voor hun fiber abonnementen nog wel gebruik van het glasvezel netwerk van Proximus.

Momenteel biedt Belcenter niet alleen internet abonnementen aan. Het is voor bedrijven ook mogelijk om vaste telefonie abonnementen en packs bij Belcenter af te sluiten.

Hoe neem je met Belcenter contact op?

Je kunt zowel telefonisch als online met Belcenter contact opnemen.

  • Belcenter telefoonnummer commerciële dienst: +32 2 403 04 60
  • Belcenter telefoonnummer technische dienst: +32 800 29 209
  • Belcenter e-mail commerciële dienst: [email protected]
  • Belcenter e-mail technische dienst: [email protected]
  • Belcenter fax: +32 2 403 04 60
  • Online contactformulier

Wat zijn de openingsuren van de Belcenter klantendienst?

Je kunt met Belcenter contact opnemen van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. Na het sturen van een mail of het invullen van het online contactformulier, zal de Belcenter klantendienst proberen om binnen 24 uur bij je terug te komen.

Wat is het adres van Belcenter?

Het kantoor van Belcenter bevindt zich in Braine-l'Alleud.

Belcenter SA/NV
Boulevard de France, 7/3
1420 Braine-l'Alleud

Wat is het aanbod van Belcenter?

Enkel bedrijven kunnen bij Belcenter een abonnement of pack afsluiten, er worden geen abonnementen en packs aangeboden voor particulieren.

Momenteel worden er door Belcenter drie internet abonnementen aangeboden die onderling verschillen in het soort netwerk waarvan ze gebruik maken en drie vaste telefonie abonnementen. Het is bovendien mogelijk om internet en vaste telefonie in een pack af te sluiten.