PBE: Presentatie en tarieven

PBE is een Belgische distributienetbeheerder die vooral actief is in Vlaanderen. Lees meer over deze netbeheerder en ontdek de tarieven.

Wie is PBE?

PBE is een distributienetbeheerder van elektriciteit die vooral actief is in Vlaanderen. Bellingen, Oud-Heverlee, Haasrode, Baal, Diest, Glabbeek, Landen, Zoutleeuw, Bekkevoort en Kortenaken zijn enkele steden die PBE als distributienetbeheerder hebben. In Wallonië gaat het om Glimes, Incourt, Opprebais, Piétrebais, Roux-Miroir, Malèves-Sainte-Marie-Wastines, Orbais, Perwez, Thorembais-les-Béguines, Thorembais-Saint-Trond, Chastre, Chastre-Villeroux-Blanmont, Cortil-Noirmont, Gentinnes, Saint-Géry, Marbais, Mellery, Sart-Dames-Avelines, Tilly en Villers-la-Ville.

De distributietarieven van PBE

De distributiekosten die hieronder vermeld worden, zijn inclusief BTW en zijn van toepassing op klanten die aangesloten zijn op het laagspanningsnet. Ze zijn geldig vanaf 1 Januari 2018.

Elektriciteit (c€/kWh)
Normaal Piekuren Daluren Exclusief nacht Meter (€/jaar)
11,07 11,07 8 5,80 6,35

Het contactformulier voor PBE

Adres:
PBE
Diestsesteenweg 126
3210 Lubbeek
Telefoon: 078/35 30 20
Openingsuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u.

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.