Nieuwe abonnementen Orange concurreren met die van Telenet

Orange lanceert nieuwe abonnementen en concurreert met Telenet. Bron: Orange

Vanaf maandag 3 oktober zijn er nieuwe gsm-abonnementen beschikbaar bij Orange. Het bedrijf zet met de nieuwe abonnementen vooral in op de nood aan meer mobiele data. Daarnaast wordt ook het vast kabelaanbod interessanter dan dat van concurrent Telenet. Orange lijkt zo de strijd aan te gaan met de meest populaire provider van België.

6 abonnementen

Het vroegere BASE gaat vanaf maandag 3 oktober verder met 6 gsm-abonnementen. Elk van deze abonnementen beantwoordt aan verschillende behoeften, waardoor er voor elke gebruiker een aangepast abonnement zal zijn. Naast de klassieke abonnementen zoals Dolfijn en Panter, worden de volgende gsm-abonnementen gelanceerd:

De telecomoperator blijft binnen het thema en koos de naam Kolibrie voor haar instapabonnement. Dat abonnement geeft de consument onbeperkt sms’en, 90 gratis belminuten, 100 MB mobiele data en 500 MB cloudopslag voor 8 euro per maand.

Aan de andere kant van het spectrum ligt de Arend Premium formule: onbeperkt sms’en en bellen, 10 GB mobiele data en 500 GB cloudopslag voor 60 euro per maand. Bovendien mag de klant 1.000 sms’en en belminuten en 1 GB aan mobiele data in Europa gebruiken.

In het midden bevindt zich de Koala formule, i.e. een gsm-abonnement met onbeperkt sms’en, 300 belminuten en onbeperkt naar Orange-nummers, 3 GB mobiele data en 32 GB cloudopslag. Dit abonnement is beschikbaar voor 25 euro per maand.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende abonnementen:
Gsm-abonnementen Orange

Orange: internet en digitale televisie

Sinds maart van dit jaar heeft het telecombedrijf ook een eigen aanbod voor internet en digitale televisie. In Vlaanderen gebruikt de telecomoperator daarvoor gebruik van het netwerk van Telenet, in Wallonië dat van Voo. Let op: internet en digitale televisie is enkel beschikbaar als de klant ook een mobiel abonnement bij de operator neemt.

Toch schrikt dit de consument niet af: eind juli waren al 10.500 gezinnen overgestapt naar het kabelaanbod van Orange. Met de nieuwe mobiele abonnementen stelt Orange zijn positie tegenover Telenet scherper.

Vooral de combinatie Arend + Orange Internet+TV is interessant: voor 78 euro per maand kunt u onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en krijgt u 10 GB mobiele data. Daarnaast is er toegang tot Orange Internet+TV met een downloadsnelheid van 100 Mbps, upload van 6 Mbps en een “onbeperkt” downloadvolume met fair use policy van 500 GB.

Als u dit aanbod wil vergelijken met dat van Telenet, kunt u onze site raadplegen. Hier vindt u (vanaf 3 oktober, wanneer de nieuwe abonnementen van Orange beschikbaar zijn) een volledig overzicht van alle abonnementen en kunt u de meest voordelige formule uitkiezen!

Bron: Orange

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.