Watz

Watz bvba is relatief nieuw op de Belgische markt. Het levert elektriciteit in Vlaanderen sinds 2012 en aardgas sinds 2013, maar produceert haar energie niet zelf. Watz levert naar eigen zeggen energie die 100% groen en 100% Belgisch is. Greenpeace zegt echter dat Watz energie koopt bij een Nederlandse producent die gebruik maakt van fossiele brandstoffen. Het is aan de klant om te beoordelen of het hier dan nog om 100% groene energie gaat.


Het bedrijf biedt energie aan aan particulieren en KMO’s. De waarden die gepromoot worden op de website zijn: de helderheid van de contracten, de toegankelijkheid van het personeel en volledige transparantie over prijzen en tarieven.


Watz biedt slechts een aanbod voor gas en één offerte voor elektriciteit aan, telkens tegen een vaste prijs. Deze aanbieder is enkel beschikbaar in Vlaanderen.

Hoe een contract bij Watz tekenen?

Vergelijk de tarieven voor elektriciteit en kies voor het aanbod van Watz.

Vergelijk de prijzen voor gas en kies voor het aanbod van Watz.

Hoe een contract bij Watz opzeggen?

Als u uw contract bij Watz wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

Contact

Adres:

Watz bvba

Willem Van Laarstraat 86/002

2600 Berchem


Tel. 014 960 690


E-mail: hallo@watz.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.