Wasewind

Wase Wind is een regionale coöperatie CVBA (coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). Het is een samenwerkingsverband van personen die samen investeren in lokale windenergie. Wase Wind levert enkel elektriciteit aan de regio rond de installaties. Het bedrijf is dus enkel actief in een beperkt gebied.

Om klant te worden bij Wase Wind moet u ook samenwerken met Wase Wind CVBA. U wordt dus mede-eigenaar van het bedrijf. De winst van de energie wordt terugbetaald aan de klanten/coöperanten, wat volgens Wase Wind het belangrijkste voordeel is.


Windenergie en belangrijkste activiteiten van Wase Wind
De elektriciteit die Wase Wind aanbiedt is 100% afkomstig van windenergie. De belangrijkste activiteiten van Wase Wind zijn:

  • 100% zuivere windstroom leveren aan de coöperanten
  • mensen laten kennismaken met windenergie
  • financiële steun geven aan windparken
  • sensibiliseren voor zuinig energiegebruik

Wase Wind maakt momenteel gebruik van vier windparken, de bouw van twee nieuwe parken is volop aan de gang. Deze parken bevinden zich allemaal in de regio tussen Gent en Antwerpen.Wase Wind is actief in Vlaanderen en heeft verschillende aanbiedingen op maat van de behoeften van de klant.

Hoe een contract bij Wase Wind tekenen?

Vergelijk de tarieven voor elektriciteit en kies voor het aanbod van Wase Wind.

Hoe een contract bij Wase Wind opzeggen?

Als u uw contract bij Wase Wind wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

Contact

Adres:

Wase Wind cvba

Samelstraat 21A

9170 Sint-Gillis-Waas


Tel:03 707 19 01


E-mail::info@wasewind.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.