Voo

VOO is een telecomoperator en een intercommunale. Het bedrijf is bekend om haar Triple Play-aanbiedingen; het biedt televisie aan (analoog en digitaal), breedband internet en telefonie (vast en mobiel). VOO kan gezien worden als de Waalse tegenhanger van het Vlaamse Telenet en het Brusselse Numericable.

In juni 2015 lanceerde VOO iets nieuws, i.e. de .évasion-box. Deze box is te vergelijken met de digibox van Telenet. Met de .évasion-box kunt u programma’s stopzetten, opnieuw bekijken en meerdere programma’s tegelijk bekijken. Ook kunt u gebruik maken van de video wall die programma’s en films per genre kan groeperen. “Met de .évasion-box wordt tv-kijken echt fun Puur genieten. Spanning. Verleiding. Zodra de programmagids of de video wall wordt weergegeven, hebt u ogen te kort. Beeld, geluid, beweging. En u houdt de touwtjes in handen.” Zo staat te lezen op de officële site van VOO.

De producten van VOO

GSM

VOO biedt drie verschillende abonnementen aan, aangepast aan de wensen en de behoeften van de klant.

VOO Toudoo

Dit abonnement is voor mensen die hun gsm voornamelijk gebruiken om te sms’en. Het is niet geschikt voor mensen die graag veel en lang bellen of voor mensen die veel gebruik maken van het mobiel internet. Het abonnement omvat 120 belminuten en 500 MB mobiel internet. Daarnaast kunt u onbeperkt sms’en voor €12 per maand. In het geval dat u de voorwaarden van het abonnement overschrijdt, betaalt u €0,20 per minuut, €0,10 per MB mobiel internet.

VOO Wahoo

Neemt u dit abonnement, dan krijgt u veel waarde voor uw geld. Het abonnement omvat 300 belminuten naar alle netwerken en onbeperkt bellen naar VOO mobile; onbeperkt sms’en en 1 GB mobiel internet. Dit alles krijgt u voor €22 per maand. Heeft u nog niet genoeg mobiele data? Dan krijgt u 1 GB meer voor €5 extra per maand.

VOO Tatoo

Het VOO Tatoo abonnement is geschikt voor zeer intensieve gebruikers. Dit abonnement omvat onbeperkt bellen en sms’en en 2 GB mobiel internet voor €32 per maand. Bovendien kunt u voor €5 per maand extra 1 GB extra krijgen.

De Duo aanbiedingen

Duo aanbiedingen van VOO omvatten een abonnement voor televisie en internet. Ongeacht het abonnement dat u kiest, zal u €50 activeringskosten moeten betalen. Met een Duo aanbieding krijgt u altijd TV on demand en de mogelijkheid om TV te kijken op elk scherm. U kunt zich bovendien ook abonneren op een aantal opties, waaronder extra tv-kanalen en video on demand.

  • Duo Toudoo is een duo-abonnement voor €45,45 per maand. Voor die prijs krijgt u 200 Gb met een downloadsnelheid van 50 Mbps en de VOOcorder.
  • Duo Wahoo is een duo-abonnement voor €54,95 per maand. Voor die prijs krijgt u onbeperkt internet met een downloadsnelheid van 100 Mbps en de .évasion-box.
  • Duo Tatoo is een duo-abonnement voor €74,95 per maand. Voor die prijs krijgt u onbeperkt internet met een downloadsnelheid van 150 Mbps en de .évasion-box.

De Trio aanbiedingen

De Trio aanbiedingen van VOO omvatten internet, vaste telefonie en televisie.

  • Trio Tudoo is een trio-abonnement voor €54,95 per maand. Voor die prijs krijgt u de .évasion-box, 200 Gb internet met een downloadsnelheid van 50 Mbps en onbeperkt bellen van vaste lijn naar vaste lijn ‘s avonds en tijdens het weekend.
  • Trio Wahoo is een trio-abonnement voor €64,95 per maand. Voor die prijs krijgt u de .évasion-box, onbeperkt internet met een downloadsnelheid van 100 Mbps en onbeperkt bellen van vaste lijn naar vaste lijn, 24/7. Bovendien kunt u met dit abonnement gratis bellen naar vaste nummers in 64 landen (optie internationale).
  • Trio Tatoo is een trio-abonnement voor €84,95 per maand. Voor die prijs krijgt u de .évasion-box + Bouquet Panorama (16 extra zenders), onbeperkt internet met een downloadsnelheid van 150 Mbps, onbeperkt bellen van vast naar vast 24/7. Bovendien kunt u met dit abonnement gratis bellen naar vaste nummers in 64 landen en kunt u gratis bellen van vast naar mobiel.

Hoe een contract bij VOO tekenen?

Om een contract voor internet bij VOO te tekenen, vergelijk internet abonnementen van de verschillende providers in België en kies voor de aanbieding van VOO.

Om een contract voor een gsm-abonnement te tekenen, vergelijk gsm-abonnementen van de verschillende operatoren in België en kies voor de aanbieding van VOO.

Om een contract te tekenen voor een internet pack, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende aanbieders en kies voor de aanbieding van VOO.

Hoe een contract bij VOO opzeggen?

Als u uw contract bij VOO wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (per post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Tel: 0800 800 25
Tel: 078 50 50 50 (om abonnement op te zeggen)

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.