United telecom

Internet & Bellen is een bedrijf van United Telecom, die al meer dan 15 jaar diensten aanbiedt op de telecommarkt. Internet&bellen is nog steeds vrij onbekend bij het publiek, want tot voor kort was het voornamelijk gericht op andere bedrijven. Onlangs heeft Internet & Bellen haar aanbod uitgebreid zodat ook particulieren hun producten kunnen kopen. De operator wil haar ervaring met professionals gebruiken om de kwaliteit van de producten die ze aanbieden te optimaliseren, en dit tegen een zeer lage prijs.

De operator heeft geen eigen netwerk (MVNO) en maakt daarom gebruik van het BASE netwerk. Internet & Bellen GSM biedt slechts één abonnement aan, nl. Buiten. Met dit abonnement kunt u vanaf €4 per maand uw eigen pakket samenstellen. U kiest dus zelf het aantal sms’en, belminuten en mobiele data u wil. De prijs van het abonnement wordt bepaald afhankelijk van het pakket dat u kiest.

Hoe een contract bij Internet&bellen tekenen?

Om een contract voor internet bij Internet&bellen te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende providers in België en kies voor de aanbieding van Internet&bellen.

Hoe een contract bij Internet&bellen opzeggen?

Als u uw contract bij Internet&bellen wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Adres:

Amerstraat 147, 5-B

3200 Aarschot


Tel: 01 644 92 31


E-mail:info@united-telecom.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.