Tv vlaanderen

TV Vlaanderen is een Belgisch bedrijf dat actief is in de telecommunicatiesector. Het maakt onderdeel uit van de M7 Group, een telecommunicatie-groep gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg. TV Vlaanderen werd opgericht in juni 2006 en richt zich voornamelijk op het Nederlandstalige deel van België. TV Vlaanderen biedt, net zoals zijn Waalse tegenhanger Telesat, televisie aan via de satelliet. Het bedrijf gebruikt hiervoor haar eigen netwerk. Een nadeel is dat er speciale apparatuur nodig is om televisie bij u thuis te ontvangen (waaronder uiteraard de TV-schotel). Een voordeel is dat TV Vlaanderen via de satelliet zo’n 7000 Europese kanalen kan aanbieden aan haar klanten.

Sinds 2011 biedt TV Vlaanderen ook Triple Play aan: digitale TV in combinatie met internet en vaste telefonie.

Hoe een contract bij TV Vlaanderen tekenen?


Om een contract te tekenen voor een internet pack, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende aanbieders en kies voor de aanbieding van TV Vlaanderen.

Hoe een contract bij TV Vlaanderen opzeggen?

Als u uw contract bij TV Vlaanderen wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (per post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Adres:

TV Vlaanderen

Postbus 12250

1930 Zaventem


Tel: 02 790 2 790

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.