Trevion

Trevi nv

Trevion werd opgericht door Trevi nv, een bedrijf dat sinds 1992 actief is in de milieu- en energiesector. Het bedrijf beschikt over een team van verschillende disciplines. Zo maken milieu-adviseurs, programmeurs, etc. deel uit van het team van een 90-tal werknemers. Deze deskundigheid in tal van disciplines zorgt ervoor dat de klant samen met Trevi alle milieuproblemen kan oplossen.

Duurzaam en competitief

Het bedrijf benadrukt dat de productie van haar energie 100% groen en duurzaam is. Trevion zegt ook dat de aanbiedingen zeer competitief zijn, tot 15% goedkoper dan andere energieleveranciers. Het bedrijf richt zich vooral op KMO’s en grote ondernemingen. Bij Trevion kunt u kiezen tussen een variabele en een vaste prijs. Trevion benadrukt de transparantie van hun prijzen door aan te geven dat iedereen precies weet wat er zal worden gefactureerd.


Trevion is enkel beschikbaar in Vlaanderen.

Hoe een contract bij Trevion tekenen?

Vergelijk de prijzen voor elektriciteit en kies voor het aanbod van Trevion.

Hoe een contract bij Trevion opzeggen?

Als u uw contract bij Trevion wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

Contact

Adres:

Trevion

Dulle-Grietlaan 17

9050 Gentbrugge


Tel: 09/255 70 10


E-mail: info@trevion.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.