Télésat

Telesat is een operator voor telecom in België sinds januari 2009. Het biedt voornamelijk digitale TV aan via satelliet. Telesat heeft daarnaast ook een aantal Triple Play aanbiedingen. Deze operator behoort tot de M7 Group, een belangrijke telecommunicatie-groep gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg. Telesat behoort tot dezelfde groep als TV Vlaanderen en biedt zeer vergelijkbare diensten aan. Enkel de doelgroep voor is verschillend: Télésat is gericht op een Franstalig publiek, TV Vlaanderen op een Nederlandstalig publiek.

Diensten van Telesat

Wat Telesat onderscheidt van de rest is dat de operator een ruim aanbod aan TV-kanalen heeft. Daarnaast heeft de operator haar diensten sinds enkele jaren uitgebreid. Er zijn nu ook klassieke Triple Play pakketten beschikbaar met internet en vaste telefonie naast televisie.

Hoe een contract bij Telesat tekenen?

Om een contract te tekenen voor een internet pack, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende aanbieders en kies voor de aanbieding van Telesat.

Hoe een contract bij Telesat opzeggen?

Als u uw contract bij Telesat wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (per post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Adres:
Postbus 41
1410 Waterloo
Tel. 02 788 08 88

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.