Skydsl

SkyDSL is een operator van de Duitse provider SkyDSL Global GmbH, die internet via satelliet aanbiedt. SkyDSL werkt dus zonder kabel voor internettoegang. De SkyDSL+ modem wordt via de satelliet rechtstreeks verbonden met het internet. Dit is ook de reden waarom SkyDSL internet overal in het land aan dezelfde snelheid beschikbaar is. Het is dus niet nodig om een test te doen alvorens u het abonnement neemt. De verbinding via satelliet is een alternatief voor ADSL en aansluiting via glasvezel.

SkyDSL biedt ook een ‘kit’ aan om het internet zelf te installeren. Een geïnstalleerde TV-antenne kan immers simpelweg vervangen worden door een van SkyDSL.

SkyDSL biedt drie verschillende abonnementen aan, afhankelijk van de snelheid die u verkiest en het budget dat u per maand heeft. De operator biedt ook mogelijkheden aan voor professionals en KMO’s.

Hoe een contract bij SkyDSL tekenen?

Om een contract voor internet bij SkyDSL te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende providers in België en kies voor de aanbieding van SkyDSL.

Hoe een contract bij SkyDSL opzeggen?

Als u uw contract bij SkyDSL wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (per post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Tel02 808 74 05

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.