Scarlet

Scarlet is een telecombedrijf dat actief is in België en Nederland. Sinds 2008 behoort het bedrijf tot Proximus. Scarlet maakt dus ook gebruik van het netwerk van Proximus. Het biedt diensten en producten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Voor particulieren heeft Scarlet deals voor internet, mobiele telefonie en Triple Play.

Aanbiedingen van Scarlet

Postpaid GSM-abonnementen

Scarlet Red

Voor €8 per maand krijgt u 150 belminuten, 1000 SMS en 50 Mb. Dit abonnement is geschikt voor mensen die vrij veel bellen en sms’en maar weinig gebruik maken van hun mobiel internet. Voor €5 extra per maand kunt u uw mobiele data wel een “boost” geven. Voor het Scarlet Red abonnement krijgt u dan 1 GB per maand aan mobiele data.

Scarlet Hot

Voor €18 per maand krijgt u 500 belminuten, 2000 SMS en 500 Mb. Dit abonnement is geschikt voor mensen die veel bellen en sms’en en een gemiddelde gebruiker zijn van het mobiele internet. Voor €5 extra per maand kunt u uw mobiele data wel een “boost” geven. Voor het Scarlet Hot abonnement krijgt u dan 1,5 GB per maand aan mobiele data.

Scarlet Chili

Voor €28 per maand krijgt u 1000 belminuten, 5000 SMS en 1 GB. Dit abonnement is geschikt voor mensen die enorm veel bellen, sms’en en gebruik maken van mobiel internet. Is dit nog niet genoeg, dan kunt u ook dit abonnement een “boost” geven voor €5 extra per maand. Voor het Scarlet Chili abonnement krijgt u dan 2 GB per maand aan mobiele data.

Overschrijd u uw abonnement dan betaalt u €0,16 per minuut, €0,07 per SMS en €0,03 per MB.

Internet van Scarlet

Scarlet ADSL

Voor €25 per maand kunt u onbeperkt surfen met een downloadsnelheid van 12 Mbps en kunt u onbeperkt downloaden. U kunt ervoor kiezen om ofwel uw modem zelf te installeren of een technicus van Scarlet dit te laten doen. In het laatste geval betaalt u €99. De activering bedraagt in beide gevallen €50.

Scarlet VDSL2

Voor €35 per maand kunt u onbeperkt surfen met een downloadsnelheid van 30Mbps en kunt u onbeperkt downloaden. Scarlet biedt u de modem aan. De activatiekosten bedragen €50.

Scarlet internet & telefonie

Voor €39 per maand kunt u onbeperkt surfen en bellen tijdens daluren. Dit wil zeggen dat u onbeperkt kunt bellen op weekdagen tussen 16u en 8u, en in het weekend.
De downloadsnelheid bedraagt 30 Mbps.

Triple Play van Scarlet

Dit pakket omvat een abonnement voor internet, televisie en vaste telefoon voor €39 per maand. De vergoeding voor de installatie bedraagt €99.

Het abonnement voor internet is hetzelfde als het Scarlet VDSL2 abonnement waarbij u dus onbeperkt kunt downloaden met een snelheid van 30 Mbps.

Het digitale tv abonnement omvat 29 kanalen. Bovendien kunt u een aantal pakketten toevoegen voor een bepaald bedrag per maand, vb. Entertainment voor €5,95.

Met het abonnement voor vaste telefoon kunt u onbeperkt bellen naar vaste lijnen tijdens daluren, d.w.z. tussen 16u en 8u en in het weekend. Ook hier kunt u extra’s toevoegen zoals bijvoorbeeld onbeperkt bellen naar het buitenland (36 landen).

Hoe een contract bij Scarlet tekenen?

Om een contract voor internet bij Scarlet te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende providers in België en kies voor de aanbieding van Scarlet.
Om een contract voor een gsm-abonnement te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende operatoren in België en kies voor de aanbieding van Scarlet.
Om een contract te tekenen voor een internet pack, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende aanbieders en kies voor de aanbieding van Scarlet.

Hoe een contract bij Scarlet opzeggen?

Als u uw contract bij Scarlet wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (per post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand. Bij Scarlet kunt u ook naar een nummer bellen als u uw abonnement wenst te beëindigen.

 

Contact

Tel 0800 84 000 – 02 275 27 27 (om contract op te zeggen)
E-mail:question@scarlet.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.