Klinkenberg energy

Klinkenberg Energie is een Waalse onderneming in ter hoogte van Luik die begin 2016 startte met de levering van elektriciteit en vervolgens van aardgas.

Sinds haar creatie in 1975, bied de onderneming diensten aan die gerelateerd zijn aan elektriciteit en veiligheid. Zo is het bedrijf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de installatie van verwarming, sanitair, airconditioners, zonnepanelen en alarmen. Klinkenberg heeft dus nu haar activiteiten uitgebreid naar energievoorziening zodat het plaatje compleet is. Nu kunt u voor alles wat elektriciteit betreft bij Klinkenberg terecht.

Als leverancier heeft het bedrijf verschillende troeven om klanten aan te trekken: de Waalse identiteit, de prijzen en zijn werk met lokale partners. Klinkenberg doet niet mee aan het geven van verschillende promoties maar focussen zich op “eerlijke” prijzen.

En als u inzit met het milieu, kunt u ook bij Klinkenberg terecht. Het bedrijf plant voor elke nieuwe klant een boom in een bos in Wallonië.

Contacteer Klinkenberg

Klinkenberg SA

Rue des alouettes, 99

4041 Milmort

E-mail: contact@klinkenberg.be

Telefoon: 04/277 06 66

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.