Keytrade

Het bedrijf KMS-Keytrade werd opgericht in 1998 en creëerde de eerste online investeringssite in België, Keytrade. Vier jaar later, in 2002, kocht het bedrijf de activiteiten van RealBank om zo Keytrade Bank te worden. In 2005 werd de bank 100% overgenomen door Crelan Group, één van de grootste bankgroepen in België. Het werd vanaf dat moment een coöperatieve bank, wat betekent dat Keytrade klanten ook aandeelhouders van de bank zijn. Zij krijgen inzicht in het beslissingsproces van de bank en kunnen ook participeren. Keytrade is een online bank, de bank heeft geen fysiek kantoor en alle activiteiten en transactie gebeuren via het internet.

De spaarrekeningen van Keytrade bank

Keytrade bank heeft twee soorten spaarrekeningen: de high fidelity spaarrekening en de azur spaarrekening. Beide spaarrekeningen geniet de volgende voordelen:

  • de getrouwheidspremie wordt 4x/jaar uitgekeerd: op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober.
  • uw geld brengt rente op vanaf de dag na de storting op de rekening.
  • kosteloos: noch beheerskosten, noch kosten voor het opnemen van geld, noch kosten voor online uittreksels.
  • uw geld is op elk moment beschikbaar.

De high fidelity spaarrekening heeft een basisrente van 0,10% en een getrouwheidspremie van 0,40%.

De azur spaarrekening heeft een basisrente van 0,20% en een getrouwheidspremie van 0,10%.

Hoe klant worden bij Keytrade Bank


Als u graag klant wil worden bij Keytrade bank, vergelijk de spaarrekeningen in België en kies voor de spaarrekening van Keytrade bank.

Contact

Adres:

Keytrade bank nv

Vorstlaan 100

1170 Brussel


Tel: + 32 (0) 2 679 90 00

Banking Offers

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.