Jim mobile

Jim is een MVNO die toebehoort aan BASE Company. Toen BASE werd overgenomen door Telenet werd er gevreesd voor de toekomst van alle MVNO’s die gebruik maakten van het BASE netwerk, maar het contract zal in ieder geval worden gerespecteerd tot het einde van hun contract. Wat er dan gebeurt, is nog niet duidelijk.

Het belangrijkste doel van Jim Mobile is om zoveel mogelijk jonge klante aan te trekken. Dit doen ze aan de hand van hun aantrekkelijke reclames, producten en abonnementen die veel belang hechten aan de beschikbare data voor mobiel internet en allerhande applicaties.

De producten van Jim Mobile producten

Gsm-abonnementen

Jim Mobile biedt drie verschillende abonnementen aan die overeenkomen met verschillende types van consumenten. Alle drie omvatten ze wel het onbeperkt sms’en.

Voor € 10 per maand krijgt u 75 belminuten naar Jim Mobile en Base 75 min naar alle andere netwerken, 100MB mobiele data en onbeperkt SMS.

Voor € 15 per maand krijgt u 100 min naar Jim Mobile en BASE, 100 min naar alle andere netwerken, 1 GB mobiel internet en onbeperkt SMS.

Voor € 20 per maand, krijgt u 175 min naar Jim Mobile en Base, 175 min naar andere netwerken, 1, 5 GB mobiel internet en altijd onbeperkt SMS.

Met de abonnementen kunt u gebruik maken van het 4G netwerk en kunt u via een applicatie uw verbruik controleren.

Prepaid kaarten Jim Mobile

Jim biedt verschillende prepaid-kaarten aan, allemaal met onbeperkt SMS. Daarbij profiteert u ook van een aantal belminuten en mobiele data. Hoe meer u betaalt, hoe meer u krijgt uiteraard. Met deze prepaid kaarten kunt u ook gebruik maken van het 4G netwerk en de applicatie om uw verbruik te controleren.

Hoe een contract bij Jim Mobile tekenen?


Om een contract voor een gsm-abonnement te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende operatoren in België en kies voor de aanbieding van Jim Mobile.

Hoe een contract bij Jim Mobile opzeggen?

Als u uw contract bij Jim Mobile wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen (per post of e-mail). In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Adres:

Neerveldstraat 105

1200 Brussel


Tel. 0486 19 19 84

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.