Essent.be

Essent.be in het kort

Essent.be is een Belgische leverancier van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Kontich zetten 150 enthousiaste medewerkers zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze klanten comfortabeler maken. En die zijn met heel wat: essent.be telt 360.000 particuliere en zakelijke klanten. Essent.be kende de voorbije jaren een mooie groei op de Belgische markt. 

In België is essent.be in de eerste plaats leverancier, maar via innogy heeft essent.be ook belangrijke aandelen in Belgische productie-eenheden. Zo zijn we de grootste private aandeelhouder van C-Power, het grootste offshore windpark voor de Belgische kust waarmee we zo’n 140.000 gezinnen voorzien van groene stroom.

We laten Essent.be zelf even aan het woord…

Onze energie, daar geniet je van!

Essent.be staat voor optimisme in een markt die continu beweegt. 150 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze klanten comfortabeler maken, zodat zij zorgeloos van onze energie kunnen genieten.

We durven initiatieven te nemen die nodig zijn om energie ook in de toekomst te garanderen. Met onze expertise maken we mensen bewust van de mogelijkheden en uitdagingen op de energiemarkt.

Zo bieden we inspiratie en nodigen we medewerkers, klanten en overheden uit om te participeren in vernieuwende oplossingen.

Want energie is van ons allemaal!

Internationale duurzame energiegroep

Essent.be maakt deel uit van Essent Nederland, een van de grootste Nederlandse energieleveranciers die elektriciteit, gas en andere energieproducten levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven en mee aan het roer staat van de Nederlandse energietransitie.

Essent Nederland en België zijn op hun beurt een onderdeel van de internationale groep innogy. Innogy bedient 16 miljoen energieklanten in 11 landen in Europa. De verschillende innogy merken behoren tot de grootste energieleveranciers in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Innogy is een van de leidende uitbaters van windparken in Europa en heeft als doel het aandeel hernieuwbare energie in Europa zo snel mogelijk uit te breiden om de energietransitie tot een succes te maken.

 

De producten aangeboden door Essent.be:

Producten voor elektriciteit

Vast groen

Vast Groen is een zeer interessant vast tarief (1 of 3 jaar) voor elektriciteit. Met deze formule bent u beschermd tegen prijsstijgingen op de energiemarkt voor de duur van uw contract. De elektriciteit is overigens 100% groen.

Variabel groen

Variabel groen is een tariefplan voor elektriciteit dat geldig is gedurende 1 jaar. Bij het kiezen van variabel groen, zal de prijs van uw elektriciteit afhankelijk zijn van de schommelingen op de energiemarkt. Ook hier is de elektriciteit van Essent.be 100% groen.

Essent.online 

Dit is een tariefplan dat enkel online aangeboden wordt. De klant ontvangt alle communicatie online.

Producten voor gas

Aardgas vast

Aardgas vast is een zeer interessant vast tarief (1 of 3 jaar) voor gas. Met deze formule bent u beschermd tegen prijsstijgingen op de energiemarkt voor de duur van uw contract.

Aardgas variabel

Dit is een tariefplan voor gas dat geldig is gedurende 1 jaar. Bij het kiezen van aardgas variabel, zal de prijs van uw elektriciteit afhankelijk zijn van de schommelingen op de energiemarkt.

Essent.online 

Dit is een tariefplan dat enkel online aangeboden wordt. De klant ontvangt alle communicatie online.

Hoe een contract bij Essent.be tekenen?

Vergelijk de prijzen voor energie en kies de aanbieding van Essent.be.
Vergelijk de prijzen voor elektriciteit en kies de aanbieding van Essent.be.
Vergelijk de gasprijzen en kies de aanbieding van Essent.be.

Hoe een contract bij Essent.be opzeggen?

Als u uw contract bij Essent.be wenst te beëindigen, hoeft u enkel een contract bij een andere leverancier te tekenen. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

Contact

Adres:
Essent.be Belgium nv
Veldkant 7
2550 Kontich
Tel: 078 15 79 79

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.