Eneco

Eneco Holding NV, gekend onder de commerciële naam Eneco, is een energieproducent en leverancier afkomstig uit Nederland. Het bedrijf, dat nu meer dan 7000 medewerkers telt, is aanwezig in België, Frankrijk, Duitsland, in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland. Het heeft een omzet van €800 miljoen. Het bedrijf werd in 1995 opgericht en focust haar strategie op hernieuwbare energie. In België is de groep gekend als een van de hoofdproducenten en leveranciers van groene energie.
Eneco gebruikt alleen maar hernieuwbare energiebronnen (windturbines, zonnepanelen). Haar productie bestaat voor de helft uit eigen productie, de rest wordt geïmporteerd.
Eneco is aan een ambitieus ontwikkelingsproject begonnen: tegen 2016 wil het bedrijf al haar energie zelf produceren en dus niet langer afhankelijk zijn van andere producenten. Ook betekent dit dat alle elektriciteit zal opgewekt worden uit hernieuwbare bronnen.
Energie in 2030 – de visie van Eneco

 

Hoe een contract bij Eneco tekenen?

Als u een contract bij Eneco wenst te tekenen, vergelijk dan de tarieven voor elektriciteit en kies het aanbod van Eneco.

 

Hoe een contract bij Eneco opzeggen?

Als u uw contract wenst te beëindigen, moet u enkel een contract tekenen bij een andere leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

Contact

Adres:
Battelsesteenweg 455/I
2800 Mechelen
Tel:015 40 41 40

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.